Normale bereikbaarheid

Vanaf deze week is FNV MOOI weer hele dagen telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 17.00 uur via 030 – 23 14 221. Je kunt bij ons terecht voor coronagerelateerde vragen, maar uiteraard ook voor alle andere vragen over werk en inkomen. Binnenkort sluiten wij het meldpunt #IkWilVeiligWerken, maar wij blijven rechtstreeks bereikbaar via e-mail (info@fnvmooi.nl) en telefoon.

Bel of mail
Sinds de Corona-uitbraak werd FNV MOOI overspoeld met vragen van werknemers en ZZP’ers. We hadden het drukker dan ooit om al jullie vragen te beantwoorden; de telefoon stond roodgloeiend en de mailboxen liepen vol. We hebben jullie zo goed mogelijk op de hoogte gehouden – via berichten op onze website en social media-kanalen en via nieuwsbrieven – over de ontwikkelingen die elkaar soms razendsnel opvolgden. Om ook al jullie schriftelijke vragen te kunnen beantwoorden, waren we tijdelijk telefonisch bereikbaar tot 15 uur. Op die manier hadden we voldoende tijd om naast de telefoontjes persoonlijk te reageren op al jullie e-mails. Vanaf deze week zijn wij weer hele dagen telefonisch bereikbaar: van 09.00 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 17.00 uur. Uiteraard kun je ons ook blijven mailen op info@fnvmooi.nl.

Meldpunt #IkWilVeiligWerken gaat sluiten
Inmiddels zijn de meesten van jullie alweer ruim een maand aan het werk. In veel gevallen gaat het goed, maar er zijn ook gevallen waarin het niet zo goed gaat. In sommige gevallen hebben werkgevers ons gevraagd om ondersteuning hoe zij e.e.a. het beste aan konden pakken en in andere gevallen hebben wij werkgevers gebeld. Ook de weg naar de arbeidsinspectie stond open. Omdat FNV MOOI graag wilde weten hoe het op jouw werkplek geregeld was, hebben wij het meldpunt #IkWilVeiligWerken gelanceerd, te bereiken via www.fnvmooi.nl/meldpunt-ikwilveiligwerken/. Dit meldpunt gaan wij binnenkort sluiten, maar uiteraard kun jij nog steeds bij ons terecht!

Bereikbaar voor al jouw vragen
Voor al je vragen m.b.t. corona kun je ons rechtstreeks blijven bellen of mailen. Heb je bijvoorbeeld problemen op het werk over veilig werken of heb je vragen over een veilige werkplek of over je arbeidsvoorwaarden? Kun je geen vakantiedagen opnemen of is je vakantiegeld niet of maar gedeeltelijk uitbetaald? Wij adviseren je graag. Ook kun je terecht op de website www.fnvmooi.nl/corona-veilige-werkplek/. Hier vind je informatie m.b.t. veilig werken in coronatijd in de uiterlijke verzorgingsbranche. Natuurlijk kun je ons ook blijven bellen of mailen voor alle andere vragen over werk en inkomen die níét coronagerelateerd zijn.

Pas goed op jezelf en veel succes!

 • Vraag
  aan FNV MOOI?

  • Bel 030 - 23 14 221
  • Stel je vraag per e-mail
 • Word lid
  van FNV MOOI

  • Hulp & advies
  • Kortingen op producten
  • Antwoorden op al je vragen
  Klik hier