FNV MOOI lanceert website voor veilige werkplek in Coronatijd

www.fnvmooi.nl/corona-veilige-werkplek

Sinds 11 mei werken de contactberoepen grotendeels weer. FNV MOOI is samen met de andere partijen in de branches hard voor je aan de slag gegaan aan de protocollen en de hulpmiddelen die moeten bijdragen aan het zo veilig mogelijk werken en het zo veel als mogelijk realiseren van de 1,5 meter afstand. Toch merkte FNV MOOI dat niet iedereen op de hoogte is hoe je een aantal zaken aan kunt pakken. Daarom heeft FNV MOOI in week 19 de website www.fnvmooi.nl/corona-veilige-werkplek gelanceerd. En nu na veel vragen over veiligheidsmaatregelen die niet zijn ingevoerd in de salons zetten wij de website ook open voor niet-leden.

Op deze website vind je niet alleen de protocollen, maar ook handige downloads voor in de salon, communicatievoorbeelden voor je klanten zoals nieuwsbrieven en regels die je op kunt hangen, een uitgebreide toolkit, infographics en video’s, en nog veel meer informatie. Alle werkenden kunnen hier iets aan hebben, ook jullie werkgevers. Lees de informatie zorgvuldig door.

Door zoveel mogelijk beschermingsmaatregelen te treffen, kun je zo veilig mogelijk werken.

Omdat kappers en beauty professionals onmogelijk 1,5 meter afstand tot hun klant kunnen bewaren, adviseert FNV MOOI om zekerheidshalve toch een mondkapje te dragen. Safety first: iedere foute spetter telt! FNV MOOI stuurde daarover dit persbericht: fnvmooi.nl/fnv-mooi-adviseert-mondkapjes-tijdens-het-werk/.

Houd de website www.fnvmooi.nl/corona-veilige-werkplek regelmatig in de gaten, want er kan informatie worden aangepast n.a.v. nieuwe regels en inzichten. Op elke pagina zie je direct wanneer de pagina voor het laatst is bijgewerkt met actuele informatie.

Veel succes met het uitvoeren van de maatregelen en wees voorzichtig!

Heb je nog vragen of ondervind je problemen op je werk, neem dan contact op met FNV MOOI via info@fnvmooi.nl of bel op werkdagen tussen 09.00 en 15.00 uur naar 030 -23 14 221.

 • Vraag
  aan FNV MOOI?

  • Bel 030 - 23 14 221
  • Stel je vraag per e-mail
 • Word lid
  van FNV MOOI

  • Hulp & advies
  • Kortingen op producten
  • Antwoorden op al je vragen
  Klik hier