Gratis entree Beauty Days voor leden FNV MOOI

Na een succesvolle editie in Gorinchem, vindt vakevent Beauty Days op 18 & 19 mei 2019 voor het eerst plaats in Evenementenhal Hardenberg, en als lid van FNV MOOI kan jij er gratis naar toe!

Beauty Days
Beauty Days is de trotse opvolger van Vakbeurs Uiterlijke Verzorging en is in een compleet nieuw jasje gestoken. Dit event is het ideale inkoopmoment voor de zomer met een nieuwe uitstraling, volop beleving en een programma dat nog beter is afgestemd op de wensen van de bezoeker. Zet jezelf in het zonnetje met een bezoek aan Beauty Days Hardenberg!

Inkopen bij jouw favoriete leveranciers
Tijdens het tweedaagse event is er volop gelegenheid om inkopen te doen voor de zomer. Ontdek speciale aanbiedingen en de nieuwste producten van verschillende MOOIe leveranciers. Kijk voor een overzicht op www.beauty-days.nl.

Begin je zomer ‘summerproof’
Nieuw op Beauty Days is de Tuinkamer en het Zomerplein, dé plekken op de beursvloer waar jij als beautyprofessional in het zonnetje wordt gezet. Zo zijn er verschillende lezingen over o.a. duurzaam ondernemen, marketing en social media. Daarnaast worden er lezingen gegeven en kun je leuke workshops volgen met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Verder zijn er op de beursvloer demonstraties te vinden over onder andere beautybehandelingen en nagelstyling.

Gratis entree voor jou als lid
Als lid van FNV MOOI kun jij gratis naar dit vakevent! Stuur hiervoor een e-mail naar info@fnvmooi.nl en vermeld daarbij je lidnummer. Na controle ontvang je dan per e-mail de speciale actiecode waar jij maar liefst 2 gratis tickets mee kan bestellen via www.beauty-days.nl.

Beauty Days vindt plaats in Evenementenhal Hardenberg op 18 & 19 mei 2019. De deuren zijn beide dagen geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Toegang is vanaf 16 jaar. Bezoek de website www.beauty-days.nl of volg Beauty Days via social media #MyBeautyDays.

 • Vraag
  aan FNV MOOI?

  • Bel 030 - 23 14 221
  • Stel je vraag per e-mail
 • Word lid
  van FNV MOOI

  • Hulp & advies
  • Kortingen op producten
  • Antwoorden op al je vragen
  Klik hier