Leren van Fred op de FNV MOOIDag 2019

10-JARIG JUBILEUM FNVMOOIDAG 2019!
MOOI ALS JE JE BLIJFT ONTWIKKELEN

Op 7 oktober beginnen wij de ochtend graag met een lach. Daarom opent niemand minder dan Fred van Leer deze jubileumeditie in Het Spoorwegmuseum. Samen met onze FNV MOOI voorzitter Marga Patijn verzorgen zij voor jou het ochtendprogramma met een gierende start van de dag. Zet je zelf hier op aanwezig. Nog een paar weken en dan wordt het hele programma bekend gemaakt en gaat de kaartverkoop van start!

Over Fred van Leer
“Roekoe, roekoe!” Daar is dé man op hakken. En wat doet hij dat goed. Met uitverkochte zalen in het DE LA MAR Theater staat hij deze editie op ons podium tijdens de jubileumeditie van de FNV MOOIDag. Begonnen als stylist is Fred van Leer niet meer weg te slaan van de buis. Als coach en presentator heeft hij het hart van de Nederlander veroverd. Met zijn uitgesproken mening over beauty en lifestyle konden wij hem natuurlijk niet missen op deze 10e editie van de FNV MOOIDag.

Wat kan je verwachten
Het belooft een leerzame en energieke ochtend te worden. Onder leiding van Fred van Leer starten wij het ochtendprogramma van deze 10e editie van de FNV MOOIDag.

Naast het ochtendprogramma en een lunch zijn er weer vele Look & Learns. Laat je hier inspireren en doe kennis op op het gebied van de laatste seizoen trends en tips en tricks in de beauty. Ook dit jaar is ons Kennis & Belevingsplein weer goed gevuld met standhouders en MOOIe dagaanbiedingen.

Nog heel even wachten
Binnenkort wordt het volledige programma van de FNV MOOIDag 2019 bekend gemaakt en kun je je inschrijven voor interessante Look & Learns uit jouw vakgebied. Mis dit niet en zorg dat je erbij bent!

Volg het laatste nieuws ook op onze Facebook– en Eventpagina.

We zien je graag op maandag 7 oktober tijdens de FNV MOOIDag 2019!

 • Vraag
  aan FNV MOOI?

  • Bel 030 - 23 14 221
  • Stel je vraag per e-mail
 • Word lid
  van FNV MOOI

  • Hulp & advies
  • Kortingen op producten
  • Antwoorden op al je vragen
  Klik hier