10 Marketingtips voor de zomer

Met deze 10 marketingtips benut jij de zomer optimaal!

 

  1. Speel in op de zomervakantie van je klanten en plan afspraken rondom hun afwezigheid.
  2. Bedenk en communiceer een zomeractie voor klanten die niet op vakantie zijn, al geweest zijn of pas later gaan. Trakteer ze bijvoorbeeld op een interessante korting!
  3. Denk na over een toffe aanbieding als je klant terug is van vakantie. Bijvoorbeeld om dat fijne zomerse kleurtje vast te houden, die nail art bij te werken, de voeten op te frissen of de zomerse coupe klaar te maken voor het najaar.
  4. Plan alvast wat social media-updates en blogs voor je website in. Nu heb je tijd om dingen te schrijven en ideeën op te doen.
  5. Welke visitekaartjes heb je in de afgelopen maanden verzameld waar je nog niets mee hebt gedaan? Zitten er interessante opties tussen voor samenwerkingen?
  6. Werk je klantenbestand bij met nuttige informatie over je klanten. Welke behandelingen hebben ze ondergaan, waar hebben ze interesse in getoond, hoe staat het met de conditie van hun huid, haar, voeten of nagels?
  7. Fris je website op. Plaats nieuwe foto’s, een aanbieding of actie, stel een nieuw teamlid voor, blog over nieuwe trends en ontwikkelingen en laat zien dat je niet stil hebt gezeten!
  8. Ruim rommel op. Denk aan oude papieren, administratie, apparatuur die niet meer goed functioneert en producten die je niet meer gebruikt.
  9. Neem rust! Balans is het toverwoord en ook jij moet jezelf opladen voor het najaar.
  10. Bezoek zelf eens een beauty professional. Laat je nagels, haar en voeten doen, onderga een massage en boek een behandeling bij de schoonheidsspecialist. Het is niet alleen heerlijk om te doen, je ziet ook meteen wat de concurrentie doet!
  • Vraag
    aan FNV MOOI?

    • Bel 030 - 23 14 221
    • Stel je vraag per e-mail
  • Word lid
    van FNV MOOI

    • Hulp & advies
    • Kortingen op producten
    • Antwoorden op al je vragen
    Klik hier