Body Peel Touch-lichaamsbehandeling in de prijzen gevallen

In de laatste editie van het vakmagazine FNV MOOI Lijfstijl lichtten we de Body Peel Touch-lichaamsbehandeling uit, uitgevoerd door Ingrid Sielhorst. Onlangs viel de salonbehandeling in de prijzen tijdens de uitreiking van de Dutch Beauty Award. De behandeling van Éminence Organics behaalde de eerste prijs.

Huidverbeterende en ontspannende lichaamsbehandeling
Ingrid Sielhorst is sinds 1998 eigenaresse van New Eden Skincare en huidspecialist in mooier oud worden. In haar salon biedt ze onder meer de huidverbeterende en ontspannende lichaamsbehandeling de Body Peel Touch aan. Tijdens deze behandeling ligt de focus op het prikkelen van de onderhuidse bindweefsellaag. De prikkeling zorgt voor een intensieve interactie tussen de huid, het zenuwstelsel en de inwendige organen. Het resultaat? Een hersteld en energiek lichaam met een goed doorbloede huid die de organen en spieren aanzet tot de aanmaak van nieuwe cellen en de afvoer van oude cellen en afvalstoffen.

Dutch Beauty Award
De Dutch Beauty Award  wordt ieder jaar georganiseerd door de vereniging Experts of Beauty. Experts of Beauty is een vakkundige jury van beautyjournalisten; een mix van vertegenwoordigers uit de traditionele en online media. Ze komen ieder jaar samen om de beste beautyproducten uit Nederland te jureren voor de prestigieuze Dutch Beauty Award.

Juryrapport
In het juryrapport is het volgende te lezen:
Body Peel Treatment van Éminence Organics is de winnaar in de categorie Salonbehandelingen. De grondige en zeer zorgvuldig uitgevoerde lichaamsbehandeling is niet geheel pijnloos, maar vaak ronduit zalig. Zwakke punten, zere pezen, ophopingen en gestreste spieren: het wordt allemaal ontdekt én aangepakt. Fijne natuurlijke bodyproducten worden ingezet, samen met een stevige massage, cupping, weldadige warmte en ijselijk kou. Bijzonder en effectief.

FNV MOOI feliciteert Éminence Organics en Ingrid Sielhorst met het behalen van deze MOOIe prijs!

Fotografie: LightCatch

 • Vraag
  aan FNV MOOI?

  • Bel 030 - 23 14 221
  • Stel je vraag per e-mail
 • Word lid
  van FNV MOOI

  • Hulp & advies
  • Kortingen op producten
  • Antwoorden op al je vragen
  Klik hier