Celebration: de nieuwste Haarmodelijn voor de feestdagen

Op maandagavond 30 november lanceerde De Haarmodelijn de nieuwste collectie voor de feestdagen. Met deze collectie weerhoudt niets je klanten er meer van om dat huispak te verruilen voor een spetterende outfit en flink werk te maken van dat haar! Heb je het webinar gemist? Je kunt ‘m vanavond om 20 uur terugkijken, dus schrijf je snel in!

Persoonlijke feestlook
Verwen je klanten na een bizar jaar met de beste haarverzorging, een heerlijke hoofdmassage, een-op-een aandacht en een fantastisch kapsel als eindresultaat. Geef je klanten op een veilige manier die persoonlijke feestlook.

Vier feestelijke kapsels
De speciale Haarmodelijn Celebration bevat vier feestelijke kapsels die jou inspireren tot een look waarmee je klanten straks op hun mooist zijn. Met een kapsel dat past bij de gezichtsvorm en dat de basis biedt voor verschillende mooie stylingmogelijkheden. Zowel voor lang, halflang en kort haar. De kleuringen geven iedere keer een ander verrassend effect.


Terugkijken
Heb jij afgelopen maandag de première van Celebration gemist? Niet getreurd, want vanavond 2 december om 20 uur kun je het webinar terugkijken! Meld je aan via deze link: https://marketinggeneration.webinargeek.com/haarmodelijn-celebration.

Toolkit
Bestel jouw toolkit via www.haarmodelijn.nl. Leden van FNV MOOI, ANKO en CNV krijgen 5 euro korting op deze kit. De toolkit bestaat o.a. uit foto’s van de vier verschillende modellen – elk ook met een stylingvariatie – vaktechnische omschrijvingen en filmpjes. Ideaal voor trainingen en uiteenlopend marketingmateriaal.

Credit: Fotograaf Richard Monsieurs

  • Vraag
    aan FNV MOOI?

    • Bel 030 - 23 14 221
    • Stel je vraag per e-mail
  • Word lid
    van FNV MOOI

    • Hulp & advies
    • Kortingen op producten
    • Antwoorden op al je vragen
    Klik hier