De nieuwste FNV MOOI Lijfstijl komt eraan!

Het is bijna zover: de nieuwste editie van FNV MOOI Lijfstijl valt over een paar dagen op de mat. Of wellicht ontvang je het magazine in de salon of lees je het op school. Ook dit nummer staat uiteraard weer boordevol nuttige informatie, handige kennis over onder andere vaktechniek en heel veel inspiratie.

Trends en kennis
Wat worden de trends op haar-, nagel- en make-upgebied? Welke schoonheidsbehandelingen zijn uitermate geschikt voor de donkere huid? Dit en nog veel meer lees je in de komende editie. En ben je nog op zoek naar een huidverbeterende én ontspannende hoofd- en lichaamsbehandeling? Wie weet is de Body Peel Touch-behandeling wel wat je zoekt.

Pensioenen, corona en verlotingen
Daarnaast houden we je op de hoogte over de pensioenen. Want ten laatste in 2026 komt er een heel nieuw pensioenstelsel, waarvoor FNV MOOI al druk aan het overleggen is. Ook lichten we in deze editie een aantal mogelijkheden uit om jouw kennis uit te breiden. We leven alweer ruim een jaar met het coronavirus, maar hoe zit het nu ook alweer precies? Waar moet je allemaal op letten? We hebben de 10 belangrijke punten voor je op een rijtje gezet.
Maak verder kans op heerlijke producten die we weer weg mogen geven.

Editie één én twee!
Dit en nog veel meer lees je in de tweede editie van dit jaar.
Ontvang je FNV MOOI Lijfstijl nog niet? Word dan snel lid en ontvang niet alleen editie twee maar óók de eerste editie van 2021 bij je lidmaatschap! Stuur een e-mail naar info@fnvmooi.nl of bel met 030 – 23 14 221.

Kijk hier voor alvast een sneak preview van MOOI Lijfstijl.

 

 

 • Vraag
  aan FNV MOOI?

  • Bel 030 - 23 14 221
  • Stel je vraag per e-mail
 • Word lid
  van FNV MOOI

  • Hulp & advies
  • Kortingen op producten
  • Antwoorden op al je vragen
  Klik hier