De nieuwste trends in MOOI Lijfstijl

FNV MOOI brengt vier keer per jaar het vakblad MOOI Lijfstijl uit. Over een kleine twee weken verschijnt alweer de tweede editie van dit jaar. Deze editie staat boordevol inspiratie en kennis, die je als professional niet wilt missen! We lichten alvast een tipje van de sluier op.

Haar & make-up
Bekijk de uitgebreide serie nieuwe haarcollecties en visagietips van onder meer De Haarmodelijn, Bert de Zeeuw, Schwarzkopf Professional, Hizi Hair en Hans Beers. Van lange weelderige lokken tot korte haircuts, deze zomer is er voor iedereen wel een passende look te vinden.

Saloninrichting: waar let je op?
Of je nu zzp’er bent of werknemer, de saloninrichting is iets waar iedereen mee te maken heeft. Immers, het is belangrijk dat zowel zzp’ers als werknemers veilig en gezond kunnen werken. Daarom moet de inrichting aan bepaalde regels voldoen, maar ook de (klant)beleving speelt een grote rol bij de inrichting van de salon. Een bezoekje aan de kapper, schoonheidsspecialist, nagelstylist of andere branche in de uiterlijke verzorging staat vaak gelijk aan een moment van rust. Even me-time. Waar let je allemaal op bij de inrichting van een salon? In deze editie nemen we de kapsalon als uitgangspunt.

Ontvang jij FNV MOOI Lijfstijl nog niet, bel dan snel met 030 – 23 14 221, zodat jij de informatie niet meer hoeft te missen!

Credits foto’s in header:
Links: Schwarzkopf Professional

Rechts: Haar: Bert de Zeeuw en creative team People Behind The Mirror
Model: Tutti models
Producten: Kleur: Z.one
Stylingproducten: Session Label van Schwarzkopf
Visagie: Danique van Beijnum
Fotografie: Ivo de Kok

 • Vraag
  aan FNV MOOI?

  • Bel 030 - 23 14 221
  • Stel je vraag per e-mail
 • Word lid
  van FNV MOOI

  • Hulp & advies
  • Kortingen op producten
  • Antwoorden op al je vragen
  Klik hier