Doe jij mee aan de pilot van het branchediploma?

Als lid van FNV MOOI kun je je nú aanmelden. Let op: het aantal plaatsen is beperkt!

FNV MOOI, CNV Vakmensen en ANKO zijn samen bezig met de uitrol van een branchediploma. Met dit branchediploma op zak kun jij als kapper laten zien dat je de skills, ambities en mentaliteit hebt van een toptalent en dat je als kapper een flinke dosis creativiteit bezit om je klanten een echte metamorfose te geven. Leden van FNV MOOI hebben inmiddels een nieuwsbrief ontvangen en zijn uitgenodigd om deel te nemen aan de pilot.

Ben je klaar voor een uitdaging?
Word jij gezien als een echte hoogvlieger binnen je vakgebied en wil je laten zien waar je staat met al jouw skills en creativiteit als kapper? Geef je dan op voor een spannend experiment en laat zien wat jij allemaal in huis hebt!

Doe mee aan de pilot
FNV MOOI test samen met CNV Vakmensen en ANKO of het branchediploma zoals het bedacht is, ook werkt in de praktijk. Daarna bepalen we of en hoe zo’n diploma in de toekomst beschikbaar moet komen voor de hele kappersbranche. Hiervoor hebben we een pilot opgezet. Voor deze pilot zoeken we maximaal 50 talentvolle kappers, die al werken in de kappersbranche.

Wil jij jezelf uitdagen met een metamorfose opdracht waar je echt je tanden in kunt zetten en ben jij lid van FNV MOOI? Wil je een diploma halen dat telt in de hele kappersbranche? Wacht niet langer, pak je kans en meld je snel aan voor deze pilot, want vol=vol!

Ben je nog geen lid maar wil je wel supergraag meedoen aan deze pilot? Stuur een e-mail naar info@fnvmooi.nl of bel met 030-23 14 221 en we informeren je graag over het lidmaatschap boordevol leuke en inspirerende voordelen!

  • Vraag
    aan FNV MOOI?

    • Bel 030 - 23 14 221
    • Stel je vraag per e-mail
  • Word lid
    van FNV MOOI

    • Hulp & advies
    • Kortingen op producten
    • Antwoorden op al je vragen
    Klik hier