Doorstart voor 35 salons van kappersketen Yes!

Eazy Hair Holland B.V., onderdeel van het Franse kappersbedrijf Provalliance, neemt 35 van de 50 Nederlandse salons van kappersketen Yes! over. Hoor je bij een van de salons die zijn overgenomen, dan heb je daar reeds bericht over gekregen. Of de andere salons van Yes! ook nog door een partij kunnen worden overgenomen is op dit moment nog niet bekend. Voorlopig geldt voor deze werknemers helaas nog steeds dat hun arbeidsovereenkomst is opgezegd. Wel heeft de curator laten weten dat als je solliciteert bij Brainwash of Club Kappers, jouw sollicitatie met voorrang in behandeling zal worden genomen.

FNV MOOI heeft ondertussen contact gehad met de nieuwe werkgever Ivo Priem, directeur van Provalliance Nederland. Hij heeft aangegeven cq. beloofd dat alle oude rechten van de werknemers behouden zullen blijven. Aankomende maandag is er voor al het personeel een bijeenkomst bij Wella op het terrein van de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Ook FNV MOOI zal hierbij aanwezig zijn en na afloop op deze website verslag doen van alle belangrijke informatie voor jou als werknemer.

Als je een nieuwe arbeidsovereenkomst krijgt, hoef je niet direct te tekenen. Maar je moet hem ook niet afwijzen. Ben je lid van FNV MOOI? Dan adviseren wij je de overeenkomst eerst door ons te laten beoordelen.

Voor alle stagiaires van Yes! kwam afgelopen week ook het nieuws dat hun stagevergoeding over de maand december alsnog zal worden uitbetaald. FNV MOOI is blij met dit nieuws en vindt het een goede zaak dat ook alle stagiaires de vergoeding krijgen waar ze evengoed hard voor hebben gewerkt en dus recht op hebben.

FNV MOOI beseft dat dit alles een hele verandering is en vragen oproept. Ben je lid van FNV MOOI en heb je vragen of wil je advies over jouw werksituatie? Neem dan contact met ons op via info@fnvmooi.nl of bel 030-2314221.

 • Vraag
  aan FNV MOOI?

  • Bel 030 - 23 14 221
  • Stel je vraag per e-mail
 • Word lid
  van FNV MOOI

  • Hulp & advies
  • Kortingen op producten
  • Antwoorden op al je vragen
  Klik hier