Festival Hair

Het is heerlijk zonnig weer, er staat een grote diversiteit aan festivals met een scala aan geweldige line-ups gepland en de mooie zomerdagen eindigen in lange zwoele avonden. Natuurlijk wil je er dan geweldig uitzien en daar hoort een tof kapsel bij. Laat je inspireren door deze festival hair styles by Sebastian Professional.

Look 1: The Bubble Braid
Deze stijlvolle, iconische look maakt ook dit festivalseizoen een comeback. Ideaal voor op hete dagen, want je haar is heerlijk opgestoken.
How to? Breng één of twee pompjes mousse aan op droog of vochtig haar, met extra aandacht voor de lengten en punten. Maak vervolgens een strakke paardenstaart en maak daarna meerdere elastiekjes vast in je haar om een ‘bubble-effect’ te creëren. Een tijdloze look die de hele dag en avond blijft zitten, ook als je aan het dansen bent!

Look 2: The Space Buns
Space Buns zijn een populaire look uit de jaren ’90.
How to? Maak een middenscheiding en vervolgens twee paardenstaarten bovenop je hoofd die je in een losse bun draait. Zet je buns vast met speldjes of elastiekjes. Met hairspray geef je je coupe wat extra controle. Voor een glanzend effect kun je nog een glansspray gebruiken.

Look 3: Half-Up Half-Down
Liever los haar maar is dat toch niet zo handig met dansen? Ga dan voor een Half-Up Half-Down-look. Spray hairspray op de aanzet van handdoekdroog haar en maak daarna de bovenste helft van je haar vast met een elastiekje. Style je losse lokken bijvoorbeeld met een krultang of Big Waver voor een mooi golvend effect. Spray voor de finishing touch nog wat hairspray over de hele coupe voor een stevige hold.

https://www.sebastianprofessional.com/nl-NL

 • Vraag
  aan FNV MOOI?

  • Bel 030 - 23 14 221
  • Stel je vraag per e-mail
 • Word lid
  van FNV MOOI

  • Hulp & advies
  • Kortingen op producten
  • Antwoorden op al je vragen
  Klik hier