FNV MOOI Lijfstijl: feestelijke nagels en meer!

Volgende week verschijnt de nieuwste editie van FNV MOOI Lijfstijl. Het vakblad voor kappers en beautyprofessionals staat ook deze keer weer boordevol kennis en inspiratie voor de feestdagen!

Feestdagendrukte
Voor kappers en beautyprofessionals breekt nu een van de drukste periodes van het jaar aan. Met de feestdagen in zicht willen consumenten mooi haar, mooie nagels en een trendy make-up. Dit is ook de tijd bij uitstek voor een heerlijke lichaamsbehandeling om jezelf te verwennen en een fijne gezichtsbehandeling die je huid oppept in deze koude dagen.


Linkerfoto: Gezichtsbehandeling met aloë vera door Iris Kooij, credits fotografie: tovision
Rechterfoto: Geurkaars voor een relaxte gezichtsbehandeling door Natascha Koningsveld

Tips en inspiratie voor nagelstylisten
In de komende editie geeft Jolanda van de Ven-Jongbloed van TinkerbellsboX handige tips voor nagelstylisten tijdens de feestdagendrukte én ze laat een aantal inspirerende designs zien. Een van haar tips: “Je vaste klanten heb je waarschijnlijk wel ingepland, maar er zijn altijd mensen die op het laatste moment nog mooie feestnagels willen. En die mensen kunnen ook nieuwe vaste klanten worden!” Houd dus altijd ruimte over in je planning, zodat je niemand teleur hoeft te stellen.


Foto’s hierboven: Kerstnagels door Jolanda van de Ven-Jongbloed

Nog veel meer
Dit en nog veel meer lees je in de vierde en laatste editie van dit jaar. Heb je vragen stuur een e-mail naar info@fnvmooi.nl of bel met 030 – 23 14 221.

  • Vraag
    aan FNV MOOI?

    • Bel 030 - 23 14 221
    • Stel je vraag per e-mail
  • Word lid
    van FNV MOOI

    • Hulp & advies
    • Kortingen op producten
    • Antwoorden op al je vragen
    Klik hier