Gemeenteraadsverkiezingen 2018, laat jij van je horen?

Morgen 21 maart zijn de Gemeenteraadsverkiezingen en mag ook jij weer je stem gaan uitbrengen. Met deze stem kun je van je laten horen richting de lokale politiek en kun je invloed uitoefenen op jouw toekomst. Ook FNV MOOI laat van zich horen richting de lokale politiek en behartigt ook daar jouw belangen als werkende in de uiterlijke verzorgingsbranche.

Zo heeft FNV MOOI in het kader van de Gemeenteraadsverkiezingen, net als met de vorige verkiezingen, een brief naar alle gemeenten in Nederland gestuurd. In deze brief heeft FNV MOOI er bij de gemeenten op aangedrongen om tijdens de coalitiebesprekingen na de verkiezingen rekening te houden met de hardwerkende professionals uit de uiterlijke verzorgingsbranche. Als grootste belangenbehartiger van deze beroepsgroep vindt FNV MOOI het van groot belang dat de gemeenten bij het schrijven van hun beleid rekening houden met bijvoorbeeld een eerlijk en acceptabel vestigingsbeleid voor zelfstandigen, versterken van lokale werkgelegenheid en verzorgen van goede sociale (werk)voorzieningen. Hiervoor is het belangrijk dat de lokale politiek goed geïnformeerd is over bepaalde branches en groepen werkenden. Daarom stapt FNV MOOI voor jou naar de gemeenten en roept de lokale politiek op om deze MOOIe branche verder vooruit te helpen. Met jouw stem maken we dit geluid sterker. Dus laat morgen ook van je horen. Of je nou links of rechts, klein of groot gaat stemmen, dat maakt niet uit. Wat wel uitmaakt is dát je stemt en gebruik maakt van het voorrecht om invloed te kunnen uitoefenen op jouw toekomst.

Nog geen idee op welke partij je moet stemmen? Probeer dan een kieswijzer bijvoorbeeld www.gemeentekieswijzer.nl en kom er achter met welke partijen uit jouw gemeente je de meeste overeenkomsten hebt.

 

  • Vraag
    aan FNV MOOI?

    • Bel 030 - 23 14 221
    • Stel je vraag per e-mail
  • Word lid
    van FNV MOOI

    • Hulp & advies
    • Kortingen op producten
    • Antwoorden op al je vragen
    Klik hier