Gratis entree Beauty Days voor leden FNV MOOI

Gratis entree Beauty Days voor leden FNV MOOI
Aankomend weekend vindt het vakevent Beauty Days op 18, 19 & 20 januari 2020 plaats in de Evenementenhal in Gorinchem, en als lid van FNV MOOI kan jij er gratis naar toe!

Beauty Days
Beauty Days is hét vakevent voor de beauty professional. Dit event is het ideale inkoopmoment voor het voorjaar. Een event met volop beleving en een programma dat nog beter is afgestemd op de wensen van de bezoeker. Zet jezelf in het zonnetje met een bezoek aan Beauty Days Gorinchem!

Inkopen bij jouw favoriete leveranciers
Na de feestdagen is Beauty Days het moment om voordelig inkopen te doen voor het voorjaar. Ontdek speciale aanbiedingen en de nieuwste producten van verschillende MOOIe leveranciers. Kijk voor een overzicht op www.beauty-days.nl.

Voor jou als beauty professional
Je vindt op de Beauty Days o.a. de Beautykamer, de Massagekamer en de Studeerkamer, dé plekken op de beursvloer waar jij als beauty professional in het zonnetje wordt gezet. Zo zijn er verschillende lezingen over o.a. huidverbetering, hoe haal je meer uit je website en social media. Daarnaast kun je leuke workshops volgen met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Verder zijn er op de beursvloer demonstraties te vinden over onder andere beautybehandelingen en wimper- en wenkbrauwstyling.

Gratis entree voor jou als lid
Als lid van FNV MOOI kun jij gratis naar dit vakevent! Stuur hiervoor een e-mail naar info@fnvmooi.nl en vermeld daarbij je lidnummer. Na controle ontvang je dan per e-mail de speciale actiecode waar jij jouw tickets mee kan bestellen via www.beauty-days.nl.

Beauty Days vindt plaats in De evenementenhal Gorinchem op 18, 19 & 20 januari 2020. De deuren zijn alle dagen geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Toegang is vanaf 16 jaar. Bezoek de website www.beauty-days.nl of volg Beauty Days via social media #MyBeautyDays.

 • Vraag
  aan FNV MOOI?

  • Bel 030 - 23 14 221
  • Stel je vraag per e-mail
 • Word lid
  van FNV MOOI

  • Hulp & advies
  • Kortingen op producten
  • Antwoorden op al je vragen
  Klik hier