Haarmodelijn najaar/winter 2021/2022, bestel nu je tickets met korting!

Kon het Haarmodelijn-spektakel eerder vanwege het coronavirus niet doorgaan, nu belooft het op maandag 4 oktober de live show in het Orpheus Theater in Apeldoorn weer een vaktechnisch spektakel te worden met o.a. presentaties van diverse Nederlandse topkappers en hairfashion shows! Een feest voor kappers die geïnspireerd willen worden door de laatste trends voor aankomend seizoen. Natuurlijk is ook FNV MOOI hierbij aanwezig, jij ook?

Zoals gebruikelijk is er ook dit keer weer een middag- en een avond show. Nieuw is dat je ook specifieke vaktechnische seminars kunt volgen op verschillende plaatsen in het land! Kijk voor meer informatie op de site www.haarmodelijn.nl

Ben jij lid van FNV MOOI? Dan kun jij €5,- extra korting krijgen als je een combiticket bestelt voor de presentatie op 4 oktober en een seminar ticket, of als je een toolkit bestelt. Wil je gebruik maken van deze mooie aanbieding? Stuur dan een e-mail naar info@fnvmooi.nl en vergeet niet je lidmaatschapnummer te vermelden. Wij sturen je een unieke code waarmee je jouw ticket met korting kunt bestellen.

De organisatie heeft ons laten weten dat dit allemaal gebeurt in een veilige en Coronaproof omgeving. Naast een ticket heb je voor je bezoek een coronatoegangsbewijs nodig. Dit bewijs maak je heel eenvoudig in de Coronacheck-app. Voor meer informatie hierover en voor de tickets kijk op www.haarmodelijn.nl.

Haarlijn najaar/winter 2021/2022
Datum: 
4 oktober 2021
Locatie: Orpheus Theater Apeldoorn
Tijden show: 14:00 en 19:30 uur

Foto’s: haarmodelijn.nl

 • Vraag
  aan FNV MOOI?

  • Bel 030 - 23 14 221
  • Stel je vraag per e-mail
 • Word lid
  van FNV MOOI

  • Hulp & advies
  • Kortingen op producten
  • Antwoorden op al je vragen
  Klik hier