Het bruiloftseizoen is van start – Unieke samenwerking Goldwell Kerasilk en Tess van Zalinge

Veel haar- en beautyprofessionals zoals kappers, MUA(H)’s, nagel- en wimperstylisten zitten middenin een drukke periode, want er vinden veel bruiloften plaats nu er geen coronamaatregelen meer zijn. Volgens trendwatchers is 2022 daarom hét jaar van de bruiloften. Een MOOIe reden voor Goldwell Kerasilk en ontwerper Tess van Zalinge om de handen ineen te slaan ter ere van ‘The Bridal Project’.

Bridal looks
Voor deze samenwerking ligt de focus op het haar, waarbij Kerasilk’s streven naar gezond haar en hoofdhuid de basis vormt voor elke bridal look. Ontwerper Tess van Zalinge heeft drie handgemaakte couture pieces voor in het haar ontworpen, die op ambachtelijke en duurzame wijze zijn gemaakt in haar Amsterdamse atelier.

Duurzaam
De drie couture pieces zijn exclusief en uniek; van elk design is er maar één item beschikbaar. Tess van Zalinge heeft in haar ambitie naar betere, duurzamere mode elk proces en alle materialen onder de loep genomen – van het uitzoeken van garen en parels tot de afwerking. De couture pieces zijn volledig duurzaam vervaardigd van gerecyclede materialen.

Tara D’Rozario, StudioRozario

Toegankelijke haaraccessoires
Naast de drie handgemaakte couture pieces zijn er ook toegankelijke haaraccessoires ontworpen voor Kerasilk, die beschikbaar zijn voor het brede publiek. De drie haute couture pieces zijn als uitgangspunt en inspiratie gebruikt voor deze haaraccessoires. De designs zijn door Kerasilk ontwikkeld tot een haaraccessoire-collectie van vier items en zijn medio mei beschikbaar via Kerasilk-salons.

FNV MOOI wenst alle haar- en beautyprofessionals veel succes en veel plezier tijdens het bruiloftseizoen!

Credits:
Design couture pieces: Tess van Zalinge
Fotograaf: Paul Bellaart
Hair: Richard Lucassen
Make-up: Chris Volkers
Stylist: April Jumelet
Modellen: Silke, Meta en Daphne via Phoebe Model Management

 • Vraag
  aan FNV MOOI?

  • Bel 030 - 23 14 221
  • Stel je vraag per e-mail
 • Word lid
  van FNV MOOI

  • Hulp & advies
  • Kortingen op producten
  • Antwoorden op al je vragen
  Klik hier