High tea van de prijswinnaars FNV MOOIDag met Marijke Helwegen

Op 24 februari was het zover: De Generaal in Baarn serveerde een heerlijke high tea voor de winnares Patricia Dirksen, de winnares van de hoofdprijs op de FNV MOOIDag van 7 oktober j.l.

Patricia genoot samen met vriendin Monique Jansen, die zij al jarenlang kent, van alle heerlijkheden en het altijd enerverende gezelschap van Marijke Helwegen. Zie ook de video verderop in dit bericht.

Naast dat er heerlijk kon worden gegeten werd er natuurlijk ook over het kappersvak gesproken. Want zowel Patricia als Monique zijn beiden al jarenlang werkzaam als kapper en Marijke weet als geen ander wat mooi haar voor je kan betekenen.

Patricia is zzp’er en heeft al 18 jaar een kleine salon “New Look” in Wijk bij Duurstede. Ze was 18 jaar toen ze met de kappersopleiding startte en zit dus al lange tijd ‘met haar handen in de haren’ zoals ze zelf zegt, en is het nog lang niet zat.

Monique is net als Patricia ook zzp’er. In 2014 is ze eerst gestart als ambulante kapper in Wijk bij Duurstede en omgeving en heeft nu sinds 1 jaar een vaste plek. Ook zij wist al vroeg dat dat ze kapster wilde worden. Ze startte op haar 16e met de opleiding en geniet 30 jaar later nog elke dag van haar werk. Heerlijk creatief bezig zijn, een luisterend oor en altijd blije gezichten in haar stoel. Oftewel volgens haar een feest voor jong en oud.

Patricia en Monique kennen elkaar al lang doordat ze voor dezelfde werkgevers hebben gewerkt en inmiddels gaan ze als collega zzp’ers sinds een aantal jaren samen naar vakbeurzen. Zo ook naar de FNV MOOIDag. Met als klap op de vuurpijl de high tea met Marijke Helwegen die ze hadden gewonnen.

  • Vraag
    aan FNV MOOI?

    • Bel 030 - 23 14 221
    • Stel je vraag per e-mail
  • Word lid
    van FNV MOOI

    • Hulp & advies
    • Kortingen op producten
    • Antwoorden op al je vragen
    Klik hier