Kapsalonketen Hizi Hair Beste Leerbedrijf 2022 in sector VGG

Hizi Hair is verkozen tot het Beste Leerbedrijf voor mbo-studenten in de sector Voedsel, Groen en Gastvrijheid (VGG). Nooit eerder won een kappersbedrijf deze titel in de sector met ruim 40.000 erkende leerbedrijven. Een MOOIe prestatie!

Finale titel ‘Beste Leerbedrijf’
De kwaliteit van opleiden in alle Hizi Hair-salons werd tijdens de steekproeven van Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) onder de leerbedrijven ‘excellent’ bevonden. Hierna volgde de nominatie, nu de titel in de sector VGG en op 16 mei dingt Hizi Hair met al haar 78 kapsalons samen met acht andere finalisten mee naar de landelijke titel ‘Beste Leerbedrijf’ tijdens het Ambassadeursgala, georganiseerd door de MBO Raad en SBB. De winnaar mag zichzelf een jaar lang Beste Leerbedrijf van Nederland noemen. Daarnaast kiest een jury ook de beste mbo-student van Nederland.

Hizi Hair Academy
Hizi Hair liet ons weten dat kappers in hun salons de gelegenheid krijgen zich te ontwikkelen in de richting van hun ambitie en talent, of dat nou topkapper, trainer, kleurspecialist of franchisenemer is. “Dat maakt Hizi Hair niet alleen voor mbo-studenten de beste opleider, maar ook voor andere kappers die op zoek zijn naar groei,” vertelt Barbara Gobius du Sart, algemeen franchisemanager en opleidingsmanager van Hizi Hair. De kappersketen gaf zijn werknemers in december 2021 – nog middenin coronatijd –3% loonsverhoging. Dimitri Last, algemeen directeur van Hizi Hair, is erg trots op deze overwinning en hoopt op de landelijke titel: “Voor mij is dit één van de mooiste dagen als directeur van Hizi Hair. Het geeft ook aan dat de kappersbranche aan het professionaliseren is.”

FNV MOOI wenst Hizi Hair success bij de finale!

www.hizihair.nl

 

 • Vraag
  aan FNV MOOI?

  • Bel 030 - 23 14 221
  • Stel je vraag per e-mail
 • Word lid
  van FNV MOOI

  • Hulp & advies
  • Kortingen op producten
  • Antwoorden op al je vragen
  Klik hier