Komend weekend: voorjaarsbeurs online met webinars

Stond een bezoekje aan Beauty Trade Special komend weekend op de planning? De organisatie bedacht iets leuks om jou toch te kunnen inspireren. Op de drie oorspronkelijke beursdagen geven experts een webinar om 11.30 uur waar jij gratis online bij kunt aanschuiven. 

Programma gratis webinars
Op zowel zaterdag 4, zondag 5 en maandag 6 april starten de webinars om 11.30 uur. Na het webinar kun je live chatten met de experts en je vragen stellen.

Zaterdag 4 april
Namens Beauty Trade Professionals trappen Frank Slangen en Arij de Meulmeester deze serie webinars af. Zij praten over ondernemerschap en de mogelijkheden die vanuit de overheid geboden worden. Wat kan de rol van je accountant zijn? Neem uit het webinar direct financiële tips mee voor de toekomst en algemene tips voor ondernemers in deze tijd

Zondag 5 april
Op zondag staan Jordy Bosman en Ronald van den Berg van Get Forward voor je klaar. Dit webinar gaat over de vindbaarheid tijdens deze bizarre tijden. Welke tools zet je in en wanneer? Ook na dit webinar kun je in de live-chat je vragen stellen.

Maandag 6 april
Op maandag kun je online aanschuiven bij Gijs Ros van Marketing Rocks. Hij vertelt alles over de mogelijkheden van digitale consults aanbieden, verkopen zonder website en andere manieren om omzet te genereren tijdens de coronacrisis. Heb je nog vragen over? Stel ze in de live-chat na het webinar.

Aanmelden kan via deze link:
https://marketinggeneration.webinargeek.com/beauty-trade-special-live-4-5-6-april.

  • Vraag
    aan FNV MOOI?

    • Bel 030 - 23 14 221
    • Stel je vraag per e-mail
  • Word lid
    van FNV MOOI

    • Hulp & advies
    • Kortingen op producten
    • Antwoorden op al je vragen
    Klik hier