Landelijke pensioenactie maandag 18 maart 2019

Wat is jouw pensioen je waard?

Aankomende maandag 18 maart zal in heel Nederland actie gevoerd gaan worden voor een goed pensioen. Ook FNV MOOI is daarbij aanwezig, kom jij ook?

Pensioenproblematiek
Om aandacht te vragen voor de lopende pensioenproblematiek in ons land, heeft ook FNV maandag 18 maart uitgeroepen tot landelijke actiedag. Op meerdere plekken in het land wordt actie gevoerd en komen mensen samen voor een goed pensioen. Ook FNV MOOI zal mee actie voeren; voor jou, voor onszelf en voor de rest van hardwerkend Nederland. Iedereen verdient namelijk een goed pensioen!

Actie in heel Nederland
Door heel het land wordt maandag actie gevoerd, kijk voor een overzicht van die acties, verdeeld per regio, op www.fnv.nl/acties/wij-verdienen-een-goed-pensioen. FNV MOOI zal aanwezig zijn bij de actie op het Jaarbeursplein in Utrecht, sluit jij je bij ons aan?

Waarom deze actie?
– Om aandacht te vragen voor een fatsoenlijk en goed pensioen waar jij op tijd én in goede gezondheid van kunt genieten.
– Om aan het kabinet duidelijk te maken dat het tijd wordt te luisteren naar de gewone, hardwerkende Nederlander.
– Om van je te laten horen in plaats van actieloos toe te kijken.
– Omdat jouw pensioen simpelweg uitgesteld loon is waar jij straks recht op hebt.
– Omdat we samen sterker staan dan alleen.

Kom daarom ook in actie en sluit je bij ons of bij een van de andere acties in het land aan. Meld je aan via www.fnv.nl/acties/wij-verdienen-een-goed-pensioen.

Aanwezig samen met MOOI
FNV MOOI zal aanstaande maandag 18 maart van 10:00u tot 12:00u aanwezig zijn bij de actie op het Jaarbeursplein in Utrecht, sluit jij je bij ons aan? Je kunt ons herkennen aan onze paarse sjaals en roze vlaggen met logo van FNV MOOI. Let op, FNV MOOI roept niet op tot staken maar voert actie. Je kan dus niet zo maar wegblijven van werk. Mocht je in de gelegenheid zijn om te komen, dan ontmoeten wij je graag aanstaande maandag 18 maart, tot dan!

 • Vraag
  aan FNV MOOI?

  • Bel 030 - 23 14 221
  • Stel je vraag per e-mail
 • Word lid
  van FNV MOOI

  • Hulp & advies
  • Kortingen op producten
  • Antwoorden op al je vragen
  Klik hier