Make-uplooks voor de winter

MUAH Annemieke Tip licht vier looks uit voor deze winter en alvast voor de feestdagen. Weet jij al welke looks jouw klanten inspireren en hoe je zelf aan de kerstdis gaat zitten? Over een kleine 7 weken is het al zover! Ook in de komende editie van FNV MOOI Lijfstijl die begin december verschijnt zie je volop inspiratie en tips en technieken om de feestdagen in stijl te vieren. Annemieke Tip geeft in deze editie looks en tips voor de donkere huid.  

Annemieke: “Ik licht vier looks uit die deze winter de aandacht mogen krijgen. Ook vertel ik kort wat ik bij de looks heb gedaan.”

Look 1: Golden Girl
Annemieke: “Bij deze look heb ik de make-up heel licht gehouden met een aantal basiselementen: foundation en concealer, bronzer en blush, een matte lipstick en een zachte smokey eye. Het gouden lijntje onder het oog maakt het helemaal 2022 en ook heel erg leuk voor de feestdagen.”

Credits:
Model: Amel Abdi
Agency: Change model Management
Fotograaf: Marzenka Kwintera
MUAH La Tip
Stylist: Carli Bureynejad
Coat: Standstudio

Look 2: Paarse smokey eyes
Annemieke: “Ook bij deze look heb ik een zachte, warme smokey eye gemaakt met een rijke en feestelijke uitstraling. De paarse oogschaduw heeft in het midden een gouden sprankeling. De warme blush met warme kleur lipstick met een gouden gloss maken de look helemaal af.”

Credits:
Model: Serena Darder
Fotograaf: Marcel Schwab
MUAH La Tip
Sieraden: Baroqco
Styling: Eduardo Liem & Imelda Halim Liem

Look 3: Feestelijke smokey eyes
Annemieke: “Deze zeer feestelijke smokey eyes vormen een prachtig totaalbeeld met het indrukwekkende collier van Baroqco. De warme tinten van de bordeaux lipliner, de oranje lipstick en de oranje blush op de wangen geven een mooi contrast met de koele kleuren van het sieraad.”

Credits:
Model: Lotte Dirchs
Fotograaf: Marcel Schwab
MUAH La Tip
Sieraden: Baroqco
Styling: Eduardo Liem & Imelda Halim Liem

Look 4: Naturel met gouden accent
Annemieke: “Deze look heeft net als bij de eerste look een lichte smokey eye met een klein gouden accent. De lippen zijn aangezet met een bordeauxkleurige lipliner en ingekleurd met een rozige lipstick. Een natuurlijke rozige blush geeft een gezonde gloed.”

Credits:
Model: Yara Stuyven
MUAH La Tip
Agency: In Between Models
Fotograaf: Marzenka Kwintera

 • Vraag
  aan FNV MOOI?

  • Bel 030 - 23 14 221
  • Stel je vraag per e-mail
 • Word lid
  van FNV MOOI

  • Hulp & advies
  • Kortingen op producten
  • Antwoorden op al je vragen
  Klik hier