Mitra La Grand van La Mysore Cosmetics introduceert Couture Skin Therapy

Het is het logische vervolg op de met een Dutch Beauty Award bekroonde beautybehandeling Total Body scan van La Mysore Cosmetics: Couture Skin therapy. The next step in persoonlijke huidverzorging op maat, op basis van een Couture Beauty-scan.

Over La Mysore Cosmetics
La Mysore Cosmetics is opgericht door Mitra La Grand. Mitra is op HBO-niveau afgestudeerd in Epigenetica, Epifysiologie en vorig jaar is zij afgestudeerd aan haar studie Orthomoleculaire natuurgeneeskunde. Mitra was altijd al gefascineerd door kruiden en de natuurlijke werking ervan. Een studie kruiden en natuurlijke cosmetica was dan ook een logische stap voor haar. Na een aantal jaren gewerkt te hebben als huidspecialiste, is Mitra in samenwerking met een in natuurlijke cosmetica gespecialiseerd laboratorium in de Franse Provence haar eigen natuurlijke huidverzorgingsproducten gaan ontwikkelen, die zij de naam La Mysore gaf. Haar huidverzorgingslijn & kruidenconcept voldoet aan de strengste eisen van natuurlijk/biologische cosmetica en is Ecocert-gecertificeerd. La Mysore Cosmetics heeft een eigen beautylab, waarin elk gewenst huidverzorgingsproduct op maat samengesteld kan worden.

Mitra laat een product zien La Mysore Cosmetics

 

Couture Skin Therapy
Tijdens een kort intakegesprek wordt in kaart gebracht wat de klachten (couperose, acne, droge huid, pigmentvlekken, etc.) en wensen zijn. Dit mondt uit in een persoonlijk beauty- en voedingsadvies op maat plus een behandelplan. Aan de hand van de informatie wordt de Couture Beauty-scan gemaakt. Deze korte scan is gericht op beauty van binnenuit. Hiermee worden de voor de huid essentiële waarden gemeten van onder andere vitaminen, aminozuren, eiwitten en antioxidanten. Ook wordt een analyse van de stamcellen gemaakt. Je kunt hierbij op het beeldscherm meekijken. De scan wordt gevolgd door een huidanalyse waarbij belangrijke factoren als hydratatie, vetgehalte en de grootte van de poriën worden gemeten.

Nieuw: Couture Skincare-producten ter plekke op maat gemaakt
Geen huid is hetzelfde. Maar de meeste beautymerken gaan uit van de grootste gemene deler. Mitra van La Mysore Cosmetics ontwikkelde een nieuwe blendtechniek waarmee ze crèmes op maat maakt. Aan de hand van Couture Beauty-scan is het nu mogelijk om ter plekke een dagcrème, nachtcrème of gezichtsmasker speciaal voor de klant te creëren. De exact juiste ingrediënten en stamcellen worden aan de basisproducten toegevoegd en daarmee omgetoverd tot een gepersonaliseerd skincare-product dat direct klaar is voor gebruik. De producten zijn vegan, bevatten veelal natuurlijke en biologische ingrediënten en zijn niet op dieren getest.

Meer info? Kijk op www.lamysorecosmetics.com

 • Vraag
  aan FNV MOOI?

  • Bel 030 - 23 14 221
  • Stel je vraag per e-mail
 • Word lid
  van FNV MOOI

  • Hulp & advies
  • Kortingen op producten
  • Antwoorden op al je vragen
  Klik hier