MOOI Lijfstijl: heel veel make-up en haar inspiratie

Terwijl jij de afgelopen tijd misschien lekker lag te bakken aan de Nederlandse (of buitenlandse) kust, vakantie aan het vieren was of tijdens de hitte aan het werken was, hebben wij ons ook volop vermaakt! Wij waren druk bezig met de nieuwste editie van MOOI Lijfstijl, die over een week bij alle leden op de mat valt. Nog even geduld!

Vier keer per jaar
MOOI Lijfstijl komt maar liefst vier keer per jaar uit en bevat een heleboel informatie én inspiratie voor kappers, visagisten, schoonheidsspecialisten, nagelstylisten, pedicures en alle andere werknemers en zzp’ers die werkzaam zijn in de uiterlijke verzorgingsbranche. Elke editie bevat veel interviews, maar ook vaktechnische informatie, branchenieuws, informatie over Arbo, arbeidsrecht, scholing, marketing en social media, leuke producten om te winnen, boekentips en nog veel meer.

After Summer in de zomer
Het thema van deze editie is After Summer. Dat is elk jaar toch wel weer bijzonder, want middenin de zomer zijn wij dus al bezig met de trends en nieuwe technieken voor het najaar. Wij zijn supertrots op deze editie en wij hopen uiteraard dat jij niet kunt wachten totdat het magazine bij jou in de brievenbus of op de mat valt, bij jou op school ligt of op de leestafel in de salon.

Tipje van de sluier
Natuurlijk verklappen we nog niet alles, maar we willen wel alvast een tipje van de sluier oplichten. Voor dit nummer interviewden we o.a. MUAH Juliette den Ouden van JDO Academy, Connie Man, Global Senior Artist van MAC Cosmetics, Mari van de Ven over zijn Mari Academy én haargoeroe Hans Beers, die onder meer vertelt welke trends we in het najaar gaan zien.

Op dit moment worden de laatste proeven nagekeken en de puntjes op de i gezet, zodat jij straks kunt genieten van een inspirerend en informatief magazine. Heel veel leesplezier alvast!

Beeld:
Fotografie Michelle v Dijk
Retouch Zilla vd Born
MUAH Juliette den Ouden
Model Tahnee
Stylist Molly King
  • Vraag
    aan FNV MOOI?

    • Bel 030 - 23 14 221
    • Stel je vraag per e-mail
  • Word lid
    van FNV MOOI

    • Hulp & advies
    • Kortingen op producten
    • Antwoorden op al je vragen
    Klik hier