Nederlandse nominaties AIPP Awards

De AIPP heeft de finalisten van de AIPP Awards 2022-2023 bekendgemaakt. Deze keer zijn er vijf Nederlandse kappers genomineerd, waarvan één kapper in twee categorieën!

Zeven categorieën
De AIPP (Association Internationale Presse Professionnelle Coiffure) deelt elk jaar de AIPP awards uit in zeven categorieën: Best Avant-Garde, Best Commercial, Best Color, Best Men, Best Video, Grand Trophy en Legend Award. De AIPP award staat bekend als de meest prestigieuze haarcompetitie ter wereld. De awards werden in 1997 voor het eerst uitgereikt. In 2018/2019 ging de eerste Nederlander er met een prijs vandoor: Arjan Bevers in de categorie Best Men. Ook dit jaar is Arjan Bevers opnieuw genomineerd.

De genomineerden
Er waren deze keer maar liefst 575 ingezonden haarmodecollecties uit vijf continenten en uit 31 verschillende landen. Per categorie zijn er 20 kappers genomineerd, waaronder vijf Nederlanders en waarvan één Nederlander in maar liefst twee categorieën! Ze zijn genomineerd in de categorieën Best Avant-garde, Best Color, Best Men en Best Video. Dit zijn de genomineerden:
Capaldi Kappers voor Best Avant-Garde
Lonneke Koele voor Best Avant-Garde
Arjan Bevers voor Best Color én Best Men
Francis Schroembges voor Best Video
Kinki Kappers voor Best Video

Benieuwd naar de looks van alle genomineerden? Die zie je hier:
https://www.facebook.com/AIPPpressecoiffure/videos/511461384307108/

De winnaars worden op zondag 26 maart bekendgemaakt tijdens Expo Beauty Barcelona. FNV MOOI wenst alle genomineerden veel succes!

Kijk voor meer informatie over de AIPP awards op https://aipp.net/.

Credits foto’s in header:
Links: Best Avant-garde Finalist Lonneke Koele
Rechts: Best Color Finalist Arjan Bevers

 • Vraag
  aan FNV MOOI?

  • Bel 030 - 23 14 221
  • Stel je vraag per e-mail
 • Word lid
  van FNV MOOI

  • Hulp & advies
  • Kortingen op producten
  • Antwoorden op al je vragen
  Klik hier