Nieuw! MOOI Lijfstijl magazine nieuwe stijl

Vorig jaar bestond vakblad MOOI Lijfstijl alweer 10 jaar, tijd voor een update! Na deze mijlpaal is de redactie van MOOI Lijfstijl gaan nadenken over hoe FNV MOOI ook de komende 10 jaar jou het beste op de hoogte kan blijven houden van het laatste nieuws uit de branche, belangrijke informatie over werk en inkomen, beurzen en evenementen, kortingsacties en nog veel meer.

Na kleine onderzoekjes, bijvoorbeeld op de MOOIDag, maanden brainstormen, hard werken, corrigeren en perfectioneren, presenteert FNV MOOI dan ook met trots de eerste uitgave van MOOI Lijfstijl nieuwe stijl! Een online uitgave van MOOI Lijfstijl boordevol informatie, artikelen, acties, productnieuws en nog veel meer. Dit jaar brengt FNV MOOI maar liefst 2 keer een online uitgave van het magazine uit, de andere edities worden uitgebracht in print.

De nieuwe MOOI Lijfstijl is nu dus ook overal online op je mobiel, tablet of pc te lezen. Geen lid maar wel benieuwd naar MOOI Lijfstijl nieuwe stijl? Bekijk dan hier (https://mooilijfstijl-online.nl/magazine/mooi-lijfstijl-2) de preview Over MOOI Lijfstijl magazine 

MOOI Lijfstijl is het vakblad van FNV MOOI en wordt speciaal ontwikkeld voor professionals werkzaam in de uiterlijke verzorgingsbranche. Leden van FNV MOOI krijgen het vakblad automatisch gratis toegestuurd. Iedere uitgave staat boordevol informatie over werk en inkomen, achtergrondartikelen, belangrijke thema’s en ontwikkelingen in de branche, nieuws, trends, producten, evenementen en nog veel meer. Ook MOOI Lijfstijl automatische ontvangen, maar nog geen lid? Sluit je dan ook aan bij FNV MOOI via www.fnvmooi.nl/lidmaatschap. Lees hier wat het lidmaatschap je nog meer te bieden heeft, samen met andere leden verwelkomen we je graag bij de grootste vakbond vakorganisatie in de uiterlijke verzorging!

 • Vraag
  aan FNV MOOI?

  • Bel 030 - 23 14 221
  • Stel je vraag per e-mail
 • Word lid
  van FNV MOOI

  • Hulp & advies
  • Kortingen op producten
  • Antwoorden op al je vragen
  Klik hier