Roodharigendag: heb jij roodharige klanten?

Wist je dat minder dan 2 procent van de wereldbevolking van nature rood haar heeft? Het kan dus zomaar voorkomen dat jij helemaal geen roodharige klanten hebt, want die zijn best zeldzaam. Of misschien ben je zélf wel gezegend met een bos rode lokken. De rode haarbos gaat vaak gepaard met een lelieblanke huid. In de komende editie van het vakmagazine FNV MOOI Lijfstijl lees je meer over hoe je het beste omgaat met dit haar- en huidtype.

Festival voor roodharigen
In augustus wordt elk jaar traditiegetrouw het festival voor roodharigen georganiseerd. Dat begon in 2005 met één dag en tientallen bezoekers, maar groeide al snel uit tot een driedaags festival met zo’n 40.000 internationale bezoekers uit meer dan 80 landen. Tijdens het festival zijn er allerlei activiteiten, zoals muziekoptredens, een fotoshoot en lezingen. Helaas ging het festival in 2020 niet door vanwege corona, maar dit jaar wordt het wél gehouden. Het vindt plaats in Tilburg van 27 t/m 29 augustus. Het is dit jaar kleiner dan anders vanwege de geldende coronamaatregelen en met minder georganiseerde activiteiten. Benieuwd? Kijk dan op de website www.roodharigen.nl.

MOOI Lijfstijl
In vakmagazine FNV MOOI Lijfstijl die half september verschijnt lees je meer over de verzorging van de rode lokken en de lelieblanke huid. Wist je bijvoorbeeld dat rood haar bij elke etniciteit voor kan komen, maar het meest in Noord- en West-Europa? En dat de combinatie rood haar en blauwe ogen het meest zeldzaam is? Roodharigen hebben vaak bruine of groene ogen.

Nog geen lid?
Nog geen lid en wil je deze editie van MOOI Lijfstijl echt niet missen? FNV MOOI vertelt je graag alles over de voordelen van een lidmaatschap voor werknemers én ZZP’ers. Neem contact met ons op via  info@fnvmooi.nl of bel met 030 – 23 14 221, dan krijg je elk seizoen FNV MOOI Lijfstijl toegestuurd.

 • Vraag
  aan FNV MOOI?

  • Bel 030 - 23 14 221
  • Stel je vraag per e-mail
 • Word lid
  van FNV MOOI

  • Hulp & advies
  • Kortingen op producten
  • Antwoorden op al je vragen
  Klik hier