Succesvolle tour Haarmodelijn

Het team van de Haarmodelijn kijkt terug op zes succesvolle theatershows, waarbij de nieuwste trends en vaktechnieken voor lente/zomer 2023 werden getoond met het thema ‘Breek uit je Bubble!’. In de stand van FNV MOOI konden alle bezoekers terecht voor informatie over werk en inkomen, de branche en natuurlijk ook de voordelen van een lidmaatschap. FNV MOOI deelde flyers uit met de uitslagen van de cao-enquête die is gehouden onder leden én eendjes, want: met FNV MOOI sta je sterker dan in je eend(t)je!

Drie theaters
Deze week werd de tour afgesloten bij theater De Kom in Nieuwegein. Eerder deze maand stonden Odeon Theater in Zwolle en Theater De Schalm in Veldhoven op het programma. Ook FNV MOOI was tijdens de zes shows – overdag voor studenten en ’s avonds voor kappers – aanwezig met een stand en deelde onder meer flyers en eendjes uit. De voorstellenbrief met de cao-punten is onlangs verstuurd naar de werkgeversorganisatie ANKO, in april zullen de cao-onderhandelingen starten. Hierover krijgen leden nog bericht.

Nieuwe haartrends
‘Breek uit je Bubble!’ vertaalt de ontwikkelingen in de huidige samenleving naar botte kniplijnen, contrastrijke kleuren en een ruige styling. Kapsels met een statement! Mensen willen anno 2023 uit

hun bubble breken en via hun kleding en haar laten zien waar zij voor staan. Als reactie op de gestileerdere en meer gelaagde kapsels van de afgelopen jaren zien we daarom dit voorjaar hardere kniplijnen op één lengte. Naast donkere haartinten gaan we ook lichtblonde tinten zien, zoals butterblond, een lichte beige-achtige blondtint. Verder zien we deze lente en zomer babylights en twilights die de sterke kleuringen een hippe eigentijdse touch geven. Een ruige, losse en wilde styling siert verder de kapsels.

Op de foto’s: een impressie van de succesvolle tour van de Haarmodelijn ‘Breek uit je Bubble!’.

  • Vraag
    aan FNV MOOI?

    • Bel 030 - 23 14 221
    • Stel je vraag per e-mail
  • Word lid
    van FNV MOOI

    • Hulp & advies
    • Kortingen op producten
    • Antwoorden op al je vragen
    Klik hier