The Hair X-perience: dit event wil je niet missen!

Heb jij zondag 7 en maandag 8 juni je agenda al geblockt?  Dan vindt namelijk de vierde editie van The Hair X-perience plaats in Evenementenhal Gorinchem. Vorig jaar telde het vakevent zo’n 3.500 bezoekers uit de kappersbranche en 95 exposanten die in totaal 130 merken vertegenwoordigden. Dit jaar wil de organisatie nog groter uitpakken én wij van FNV MOOI staan er ook, dus dit event wil je natuurlijk niet missen!

Bekende namen en nieuwe exposanten
Veel bekende namen komen ook dit jaar terug en zie je in juni weer op het event. Denk aan: Kapperskorting.com, Babyliss Pro, Dutch Haircare, Honma Tokyo, TRINITY Haircare en Wahl Nederland. Ook staan er een aantal nieuwe exposanten, zoals Guy Sarlemijn Design, Dyson Professional, Balmain Hair Professional en FNV MOOI. Je vindt ons op stand 299!

Hairtutorial op het event

 

Vakinhoudelijk programma
Naast kennismaken met oude vertrouwde en nieuwe merken en leveranciers, kun je tijdens The Hair X-perience ook een vakinhoudelijke programma volgen met shows, demo’s en interactieve sessies. De organisatie vertelt: “Het programma is daarbij gericht op de wensen en behoeften van iedere kapper: van leerling tot medewerker en van saloneigenaar tot ervaren hairstylist. Er zijn dit jaar opnieuw shows op Mainstage onder andere door nieuwkomers Balmain Hair Professional en Dyson Professional. Verder worden de nieuwste knip- en kleurtechnieken gedemonstreerd op de Demo Squares. HairTalk en het Look & Learn Theater keren na het succes van vorig jaar ook in 2020 terug op The Hair X-perience. Bij HairTalk ontmoeten bezoekers topartiesten uit het vak die geïnterviewd worden over de toekomst van de branche en bezoekers inspireren met hun verhalen. In het Look & Learn Theater laten exposanten van A tot Z de technieken achter draagbare kapsels zien.”

Zet in je agenda!
De vierde editie van The Hair X-perience is te bezoeken op zondag 7 en maandag 8 juni 2020 van 10.00 tot 17.00 uur in Evenementenhal Gorinchem, direct aan de A15. Houd onze website en Facebook in de gaten, zodat je als FNV MOOI-lid een ticket met korting kunt kopen.

Voor meer informatie: www.hair-xperience.nl.

[Credit foto’s]
Hair X-perience

 • Vraag
  aan FNV MOOI?

  • Bel 030 - 23 14 221
  • Stel je vraag per e-mail
 • Word lid
  van FNV MOOI

  • Hulp & advies
  • Kortingen op producten
  • Antwoorden op al je vragen
  Klik hier