Tour Haarmodelijn van start!

Gisteren is de tour van de Haarmodelijn met de trends en vaktechnieken voor het komende seizoen van start gegaan. Met het thema ‘Breek uit je Bubble!’ grijpt de Haarmodelijn terug naar de jaren 70 en 80; een periode waarin er – net als nu – veel protest was in de samenleving. Ook FNV MOOI was uiteraard aanwezig. Je blijven ontwikkelen is voor de vakbond voor de uiterlijke verzorging een belangrijk thema, ook in de cao-onderhandelingen die in april van start gaan. In de stand van FNV MOOI konden alle bezoekers terecht voor informatie over werk en inkomen, de branche en natuurlijk ook de voordelen van een lidmaatschap. Want: met FNV MOOI sta je sterker dan in je eend(t)je!

Aftrap in Zwolle
Gisterenmiddag was er voor de studenten van de kappersopleidingen de aftrap in Odeon Theater in Zwolle. Zo konden ook zij op een laagdrempelige manier en tegen een speciaal tarief kennismaken met de nieuwste trends en vaktechnieken. Gisterenavond werd de show gepresenteerd voor alle kappers. Naast de kleinschalige Look & Learn-presentaties in verschillende regio’s verspreid door het land zijn er deze keer in plaats van één landelijke showcase maar liefst drie intiemere showpresentaties bij verschillende theaters in het land. De tour doet na gisteren de volgende theaters aan: 20 maart Theater De Schalm in Veldhoven en 27 maart Theater De Kom in Nieuwegein. Er zijn nog enkele tickets verkrijgbaar. In de middagen zijn studenten van harte welkom en in de avonden kunnen salons zich laten inspireren. Heb je nog geen ticket, surf dan snel naar www.haarmodelijn.nl om jouw kaartje te bemachtigen!

Korting voor leden
FNV MOOI-leden krijgen ook deze keer weer korting. Nieuw is dat deze korting geldt op losse producten (tickets en toolkit). Per besteld product ontvang je € 4,- korting. Bestel je bijvoorbeeld 10 tickets en een toolkit, dan bedraagt de korting € 44,- (11 producten x € 4,-). Neem om gebruik te maken van deze korting contact op met FNV MOOI via info@fnvmooi.nl of via 030 – 23 14 221, zodat we je de kortingscode kunnen geven.

FNV MOOI wenst jullie veel inspiratie toe!

 • Vraag
  aan FNV MOOI?

  • Bel 030 - 23 14 221
  • Stel je vraag per e-mail
 • Word lid
  van FNV MOOI

  • Hulp & advies
  • Kortingen op producten
  • Antwoorden op al je vragen
  Klik hier