Twee bijzonder MOOIe sprekers tijdens de FNV MOOIDag 2018

Niemand minder dan Leco van Zadelhoff en Amanda Rijff zullen dit jaar hun opwachting maken tijdens de FNV MOOIDag 2018! Samen met FNV MOOI voorzitter Marga Patijn verzorgen zij voor jou het ochtendprogramma en een wervelende start van de dag. Wil jij hier bij zijn? Zet je dan hier alvast op aanwezig, over een paar weken wordt de rest van het programma bekend gemaakt en gaat de kaartverkoop van start.

Wat kun je verwachten?
Het ochtendprogramma onder leiding van Leco belooft een energieke en leerzame start te worden van deze 9e editie van de FNV MOOIDag. Laat je onder andere inspireren tijdens de presentatie van Leco over de laatste seizoenstrends, tips en tricks op het gebied van hairstyling en visagie. Ook Amanda zal je meenemen in haar verhaal over wat Flawless precies inhoudt en wat het voor jou kan betekenen. Naast haar eigen ervaringen en tips zal zij deze speciale techniek natuurlijk ook demonstreren. Tot slot wordt je tijdens het ochtendprogramma in sneltreinvaart op de hoogte gebracht van het laatste belangrijke nieuws uit het vak en over jouw werk en inkomen, en kom je erachter waar FNV MOOI voor jou mee aan de slag gaat het aankomende jaar.

Over een aantal weken wordt het volledige programma van de FNV MOOIDag 2018 bekend gemaakt en kun je je inschrijven voor interessante Look & Learns uit jouw vakgebied. Mis dit niet en zorg dat je erbij bent! Volg het laatste nieuws ook op onze Facebook– en Twitterpagina. We ontmoeten je graag op maandag 1 oktober tijdens de FNV MOOIDag 2018!

Over Leco van Zadelhoff
Leco van Zadelhoff, wie kent hem niet? Deze knappe duizendpoot op beautygebied heeft een carrie?re opgebouwd waar velen van dromen. Begonnen als kapper in Harderwijk heeft hij zich ontwikkeld tot top hairstylist, visagist e?n stylecoach van onder andere Chantal Janzen, Angela Groothuizen, Quinty Trustfull, Sylvie Meis en Caroline Tensen, om maar een paar prachtige vrouwen te noemen. Zijn werk wordt geprezen als de welbekende “Lecolook” waarmee hij ook in diverse media als &C Magazine, RTL Boulevard en De Telegraaf verschijnt.

Over Amanda Rijff
Make-upartist en beautyexpert Amanda Rijff is dé powervrouw achter de ‘Flawless Face’ waar ze het inspirerende beautyboek ‘Flawless’ over schreef. Niet alleen haar verschijning is Flawless, ook haar werk is het bewonderen waard. Als make-upartist heeft ze in haar carrière meer dan 15.000 vrouwen in haar visagiestoel mogen ontvangen waaronder o.a. Kim van Kooten, Neelie Kroes, Edsilia Rombley, Anna Nooshin en zelfs een lid van het Koningshuis. Amanda heeft zich ontwikkeld tot een waar beautyexpert die precies weet hoe je stralend en Flawless voor de dag kunt komen, zowel van buiten- als van binnenuit!

 

Credits foto Amanda: Dana van Leeuwen (Dana Photo and film)

  • Vraag
    aan FNV MOOI?

    • Bel 030 - 23 14 221
    • Stel je vraag per e-mail
  • Word lid
    van FNV MOOI

    • Hulp & advies
    • Kortingen op producten
    • Antwoorden op al je vragen
    Klik hier