Unieke Haarmodelijn speciaal voor de feestdagen

Kerst komt alweer snel dichterbij en al weet niemand wat we tegen die tijd wel en niet mogen, dat warme decembergevoel zit in onszelf. Om je te helpen met dat feestelijke gevoel waarbij je zelf de slingers ophangt en kunt stralen, komt De Haarmodelijn met een unieke première, waarvoor jij je gratis in kunt schrijven!

Webinar: Celebration
Op maandag 30 november om 20.00 uur kun jij getuige zijn van een uniek webinar mede mogelijk gemaakt door FNV MOOI. De Haarmodelijn Celebration  is een special voor de feestdagen. Schrijf je gratis in via www.haarmodelijn.nl.
Tijdens de lancering van deze feestelijke Haarmodelijn special worden vier modellen met spetterende looks getoond. Drie dames en één heer worden omgetoverd om te kunnen stralen. De special zit boordevol vaktechniek, waarin tips worden gegeven om lang haar, halflang haar en kort haar een uitbundig tintje te geven. Door de juiste styling en creativiteit kom je al helemaal in de feeststemming!

Volop kennis en inspiratie
Neem alle praktische tips tot je en laat je inspireren. Naast vaktechnische tips en boeiende filmpjes boordevol vaktechniek krijg je ook marketingtips en -materialen om jouw klanten te verleiden en te prikkelen om voor de feestelijk look te gaan. Geen huispak met kerst. Nee, we pakken uit! De aansprekende hair fashion foto’s in een chique setting dagen uit. Zo ben je precies op tijd voor de drukke maand om mensen te bereiken en mee te nemen in het gezellige decembergevoel, dat juist nu zo belangrijk is. Let’s celebrate!

Toolkit
Schrijf je in via www.haarmodelijn.nl. Bestel na 30 november ook de praktische en handige toolkit via dezelfde link! Leden van FNV MOOI, ANKO en CNV krijgen 5 euro korting op deze kit. De toolkit bestaat o.a. uit foto’s van de vier verschillende modellen – elk ook met een stylingvariatie – vaktechnische omschrijvingen en filmpjes. Ideaal voor trainingen en uiteenlopend marketingmateriaal.

  • Vraag
    aan FNV MOOI?

    • Bel 030 - 23 14 221
    • Stel je vraag per e-mail
  • Word lid
    van FNV MOOI

    • Hulp & advies
    • Kortingen op producten
    • Antwoorden op al je vragen
    Klik hier