Vier make-uptrends voor ná de zomer

Terwijl het nog zomer is ben jij misschien toch al wel een beetje nieuwsgierig naar de make-uptrends voor de winter. Want, eigenlijk is het hartstikke leuk om alvast even vooruit te blikken en je te laten inspireren door de grote, wereldwijde merken en designers. Tipje van de sluier: make-up gaat over vakmanschap en er komen 4 grote trends. Laat je inspireren!

Vakmanschap en creativiteit
MAC Cosmetics onthult dat make-up voor de herfst/winter 2020/2021 weer volop in het teken staat van vakmanschap en creativiteit. Het gaat om intentie en effect, specifieke technieken, genuanceerde texturen, maar ook over toevoegen en weglaten. Het wordt het seizoen waar de details domineren en alles draait om de kunst van make-up. MAC ziet 4 trends voor dit najaar:

Trend 1: Accessorized
Onderzoek wat versieringen voor het gezicht kunnen doen. Accessoires zoals steentjes, glitters, goudblaadjes, verfstructuren en metallic gloss: niets is te gek!

Trend 2: Classic
Ga terug naar de basis: zwarte oogmake-up en rode lippen. Houd rekening met de gezichtsstructuren en ga voor precisie in technieken.

Trend 3: Shaded
Het neutrale palet staat centraal, omdat het een palet is dat voor iedere huidskleur gebruikt kan worden. Het laat de natuurlijke schoonheid én het spel tussen licht en schaduw zien. Door het inzetten van de juiste technieken geef je de look een moderne twist i.p.v. een retrogevoel.

Trend 4: Glossy
Helderheid is de ultieme tool om iemand prachtig te maken. Een natuurlijke look gaat dit seizoen niet over ‘no make-up’, maar het gaat een stap verder. De make-up kan eruitzien alsof er niets is gedaan, maar overal is rekening mee gehouden.

[Beelden en credits MAC]

  • Vraag
    aan FNV MOOI?

    • Bel 030 - 23 14 221
    • Stel je vraag per e-mail
  • Word lid
    van FNV MOOI

    • Hulp & advies
    • Kortingen op producten
    • Antwoorden op al je vragen
    Klik hier