Volop nieuws van Voordeelpartner Juliette den Ouden

Juliette den Ouden van JDO Academy is Voordeelpartner van FNV MOOI. Leden van FNV MOOI genieten daarom van leuke kortingen aan JDO Academy. Lees snel verder, want Juliette heeft een heleboel leuke nieuwtjes te vertellen!

Gefeliciteerd!
Onlangs zijn er weer een aantal talenten afgestudeerd voor de Hairstyling en Make-up Artist classes. Juliette: “Het was een zware en onzekere tijd vanwege het coronavirus, maar onze leerlingen hebben keihard gewerkt om zelfs in deze periode hun certificaat in ontvangst te kunnen nemen. Door COVID-19 zijn we in de zomer doorgegaan en starten wij al snel ons volgende seizoen van de Make-up Artist class.”

JDO Academy
Bij JDO Academy wordt gewerkt met kleine klassen van maximaal acht leerlingen, onder begeleiding van twee educators voor extra persoonlijke aandacht. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar voor de klas die 30 september start, dus mocht je interesse hebben dan is dit nog een unieke kans om deel te nemen. Er starten maar twee klassen per jaar!

JDO Make-up Brushes
Juliette lanceert haar eigen JDO by Juliette den Ouden penselen. Deze penselen zijn gemaakt van hout en zijn speciaal ontwikkeld door Juliette. Zij heeft bewust gekozen voor deze shapes en materialen, die fijn werken en lekker in de hand liggen. Doordat de make-up goed aan de haartjes hecht bij het aanbrengen, geeft dat een extra MOOI eindresultaat.

JDO SALON is officieel live
Juliette: “Tijdens corona zijn wij gaan uitbreiden. Het werd tijd om mijn dromen waar te maken en een salon te openen waar we met een topteam mensen kunnen voorzien van een goede haircut, stukje ontspanning en persoonlijke aandacht. We werken met de producten van authentic beauty concept, een merk dat staat voor authenticiteit en pure beauty met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Vegan hair care en styling producten. Vanaf nu zijn we officieel live en kunnen er afspraken ingepland worden!”

Lees in de nieuwste editie van FNV MOOI Lijfstijl de visie van Juliette op de nazomertrends!

Foto: Aydos photography, JDO Salon

 • Vraag
  aan FNV MOOI?

  • Bel 030 - 23 14 221
  • Stel je vraag per e-mail
 • Word lid
  van FNV MOOI

  • Hulp & advies
  • Kortingen op producten
  • Antwoorden op al je vragen
  Klik hier