Winnaars Coiffure Awards en Dutch Beauty Awards

Afgelopen week regende het weer awards! Zowel in de kappersbranche als in de beautybranche. FNV MOOI feliciteert alle winnaars en runner-ups en wenst iedereen een glansrijke toekomst toe.

Coiffure Award 2023 – de 31e editie
Tijdens wederom een spectaculaire en feestelijke avond zijn de winnaars van de Coiffure Awards bekendgemaakt. Arjan Bevers van Avanti Kappers uit Helmond werd, voor de derde keer in zijn carrière, uitgeroepen tot ‘Hairdresser of the Year’. Tijdens deze 31e editie van de Oscars onder de kappersprijzen beloonde een nationale en internationale jury Arjan Bevers naast de hoofdprijs ook met de Coiffure Award voor zijn TEAM Avanti Kappers uit Helmond, de award voor Dames Noord Brabant, Limburg en Zeeland én de Pers Award.  Arjan Bevers over zijn viervoudige winst en de reden om mee te doen aan de Coiffure Award: “Dit is hetgeen waarvan ik altijd heb gehoopt dat het zou gebeuren. De Hall of Fame van de Coiffure Award is alles, vroeger als klein jongetje was dit al mijn droom en hoe mooi is het dat deze nu is uitgekomen.”

De overige winnaars
Er werden nog negen Coiffure Awards uitgereikt. Hakan Alacali won de eerste prijs voor de categorie ‘dames in regio Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel’. Bjorn la Tulippe werd eerste in de categorie ‘dames in de regio Utrecht, Zuid-Holland en Gelderland’ en Juliette den Ouden nam de award mee naar huis voor het onderdeel ‘dames in regio Noord-Holland en Flevoland’. Louise Vlaar won in de categorie ‘heren Noord’ en voor de ‘heren Zuid’ mocht Ilkay Sökmel de award in ontvangst nemen. In de categorie ‘Avant-Garde’ won Monique van Baal uit Zeist terwijl Dagmar Goede de bijzondere prijs van ‘Schwarzkopf Hair Color Technician of the Year’ in ontvangst nam. De ‘Consumer Award’, die ook dit jaar werd gekozen door het Nederlandse publiek, ging naar Paula Herbrink. Tot slot werd Dorien van Hoof door de jury geprezen als ‘Young Talent’. De ANKO Ondernemers Award werd uitgereikt aan Ria Dierking.

Dutch Beauty Award 2023
Vorige week werden voor de 38e keer de beste en meest innovatieve cosmeticalanceringen en -behandelingen van het afgelopen jaar beloond met een award tijdens de Dutch Beauty Award 2023.

Alle inzendingen werden zoals ieder jaar beoordeeld op inhoud, uitstraling en innovatie. Dit jaar was er een recordaantal categorieën: maar liefst 27. Ook het aantal productinzendingen was met 240 hoger dan ooit. De winnaars werden beloond met een award en voor de nummers twee en drie was er een fraaie sculptuur.

Winnaars
In de categorie Salonproducten ging Vintage Beauty met het product Volume Serum 40+ er met de award vandoor. De eerste prijs in de categorie Salonbehandelingen was voor Retreat met de Rejuvenate Evidens de Beauté Extreme 360° Beauty Ceremony. Kijk voor de winnaars in de 25 andere categorien op de website: www.dutchbeautyaward.nl.

Klik hier voor het overzicht van de winnaars van de Coiffure Awards met credits.

 • Vraag
  aan FNV MOOI?

  • Bel 030 - 23 14 221
  • Stel je vraag per e-mail
 • Word lid
  van FNV MOOI

  • Hulp & advies
  • Kortingen op producten
  • Antwoorden op al je vragen
  Klik hier