Word jij het nieuwe Hair Talent? Schrijf je in voor de competitie!

Op 3 oktober schitteren de eerste vier Hair Talents samen met verschillende topkappers op het podium van de Haarmodelijn. Hun deelname aan The Hair Talent-competitie gaf hun carrière een boost. Wil jij jouw carrière ook in een stroomversnelling brengen? Schrijf je dan in voor de competitie voor aanstormende podiumkappers en educators. Op 3 oktober start de inschrijving voor de volgende jaargang. Word je als deelnemer geselecteerd door de professionele vakjury, dan staat je een superleuk en leerzaam trainingsprogramma te wachten!

Hair Talent groot succesUitgekozen en dan?
De vier kersverse Hair Talents volgden onder meer een intensief coachingsprogramma via Pivot Point en kregen training van topkappers Natasja Keijzer en Yolly ten Koppel. Ook een mediatraining maakte deel uit van hun programma. “Ik vond het superleuk en leerzaam”, blikt Hair Talent Sharon Westerbeek terug. “Het motiveert je om steeds beter te worden in je vak. Ik kijk er erg naar uit om verder te komen en uiteindelijk op het podium te staan en trainingen te geven.” Dat gaat dus binnenkort gebeuren tijdens de showcase van de Haarmodelijn najaar/winter 2022-2023 op 3 oktober in het Beatrix Theater in Utrecht. “Megaspannend”, vindt Hair Talent Jilke Heslinga. “Maar ik kijk er ontzettend naar uit en ben blij dat ik deze uitdaging ben aangegaan!”

Kans voor jonge talenten
Via de Hair Talent-competitie is de organisatie van de Haarmodelijn op zoek naar jonge talenten met drive en een vernieuwende kijk op het kappersvak, die zij graag met hun vakgenoten willen delen. Denk jij ‘dat gaat over mij!’, meld je dan snel aan voor de volgende Hair Talent-editie.

Hoe werkt het?
Maak met een mobiele telefoon een video van maximaal 5 minuten. In dit filmpje vertel je kort wat je motivatie is om mee te doen én je laat een techniek zien op een oefenkop. Leg daarbij duidelijk uit wat je aan het doen bent. Een professionele jury beoordeelt alle video’s. De jury bestaat uit de producenten van de Haarmodelijn en een aantal bekende kappers die ruimschoots hun sporen verdiend hebben met het geven van shows en workshops. Ben je een van de juryfavorieten, dan
word je uitgenodigd voor een korte presentatie waarbij je aan een select publiek live je talenten laat zien. Als de jury het daarna nog steeds ziet zitten met jou, dan krijg je een uitgebreid trainingsprogramma aangeboden dat jou helemaal klaarstoomt voor presentaties op het podium of educatieve sessies aan groepen. Hoe tof is dat?

Aanmelden
Dus heb jij lef, creativiteit én zin om je carrière naar een nieuw level te brengen? Doe dan mee aan de Hair Talent-competitie! De enige voorwaarde is dat je drie jaar of langer je diploma hebt en werkzaam bent in de kappersbranche. Aanmelden doe je via info@haarmodelijn.nl, inzenden kan tot 16 december. Vergeet niet je voor- en achternaam, je leeftijd, je opleiding en werkplek, je mobiele nummer en je e-mailadres te vermelden.

Voor meer info en voorwaarden: www.haarmodelijn.nl.

 • Vraag
  aan FNV MOOI?

  • Bel 030 - 23 14 221
  • Stel je vraag per e-mail
 • Word lid
  van FNV MOOI

  • Hulp & advies
  • Kortingen op producten
  • Antwoorden op al je vragen
  Klik hier