Zet in je agenda: The Hair X-perience op 12 en 13 juni 2022!

Het is bijna zover: voor het eerst sinds 2019 kan hét event voor kappers en barbers in Evenementenhal Gorinchem weer live plaatsvinden. Naast een dosis inspiratie in jouw vakgebied biedt The Hair X-perience óók het podium voor de verkiezing van de ‘Leukste kapsalon van Nederland’. Zien we jou daar?

Inspiratie en kennis
Tijdens Hair X-perience kun je je zintuigen weer laten prikkelen, volop kennis en inspiratie opsnuiven en netwerken met al je collega’s. Exposanten tonen er onder andere hun nieuwste producten en je geniet van vaktechnische demonstraties, shows en interactieve sessies op het podium.

Verkiezing ‘Leukste kapsalon van Nederland’
Dit jaar biedt The Hair X-perience ook het podium voor de verkiezing van de ‘Leukste kapsalon van Nederland’. Binnenkort maakt de organisatie de genomineerden bekend en tijdens The Hair X-perience wordt de uitreiking gehouden op Mainstage. De landelijke deelnemers worden beoordeeld door een officiële jury.

Nieuw: smartbadge
Geen gesjouw meer met tasjes vol informatie, want deze keer ontvang je als bezoeker een speciale smartbadge waarin een chip is verwerkt. Wil je meer informatie over een product, exposant of experience, dan scan je die eenvoudig en ontvang je meer informatie na afloop van je beursbezoek.

Bezoek de beurs met korting!
Wil jij de beurs met korting bezoeken? Stuur een e-mail met je lidmaatschapsnummer naar
info@fnvmooi.nl en je ontvangt een code waarmee je met korting je tickets bestelt!

Voor meer informatie: www.hair-xperience.nl.

 • Vraag
  aan FNV MOOI?

  • Bel 030 - 23 14 221
  • Stel je vraag per e-mail
 • Word lid
  van FNV MOOI

  • Hulp & advies
  • Kortingen op producten
  • Antwoorden op al je vragen
  Klik hier