FNV MOOIDag 2020

Met de zomer in zicht komt de maand oktober steeds dichterbij. Oktober stond de afgelopen jaren in het teken van de jaarlijkse FNV MOOIDag: een hoogtepunt waar velen van jullie al maanden naar uitkijken. Het is een dag waarop experts in de branche hun kennis delen, waarop we elkaar kunnen inspireren en kunnen netwerken. Het vergt elk jaar veel toewijding en tijd om het evenement te organiseren en de planning vlekkeloos te laten verlopen op de dag zelf, maar uiteraard ook vooraf en achteraf.

10 jaar FNV MOOIDag
Vorig jaar, op 7 oktober 2019, werd de tiende editie van de FNV MOOIDag gehouden in het Spoorwegmuseum in Utrecht. FNV MOOI kijkt terug op tien succesvolle, drukbezochte edities op de mooiste locaties. Elke editie stond weer garant voor het delen van veel kennis en inspiratie voor alle branches in de uiterlijke verzorging.

Geen MOOIDag 2020
Dit voorjaar kwam er bij FNV MOOI een discussie op gang over de FNV MOOIDag 2020. We wilden graag een vernieuwing realiseren, mede ook naar aanleiding van de vraag vanuit jullie op de laatste MOOIDag. Helaas heeft het nieuwe Coronavirus een grotere impact dan we allemaal hadden gedacht. Veel evenementen uit het voorjaar zijn verplaatst naar het najaar. FNV MOOI heeft mede daarom besloten zelf geen MOOIDag te organiseren, aangezien het een drukke planning wordt met alle uitgestelde en al geplande evenementen dit najaar. Bovendien weet niemand hoe lang de nasleep van het Coronavirus zal duren. FNV MOOI denkt nog na over het opzetten van een nieuw evenement.

Leren & ontspanning
De afgelopen tien jaar hebben wij met veel plezier de MOOIDag georganiseerd. Op deze dagen in oktober stonden het delen van kennis en inspiratie altijd centraal onder het motto ‘Blijf jezelf ontwikkelen’. Dit deden we onder meer in de Efteling en het Spoorwegmuseum met elk jaar verschillende interessante Look & Learns, een markt waarop de nieuwste producten werden getoond, en een lunch waarbij volop genetwerkt kon worden. Zo konden jullie op een ontspannen manier blijven leren en deze nieuwe kennis in jullie werkzaamheden toepassen.

Dit voorjaar zijn er veel evenementen en beurzen afgelast of uitgesteld. Kijk voor de nieuwe data op www.fnvmooi.nl/evenementen.

 • Vraag
  aan FNV MOOI?

  • Bel 030 - 23 14 221
  • Stel je vraag per e-mail
 • Word lid
  van FNV MOOI

  • Hulp & advies
  • Kortingen op producten
  • Antwoorden op al je vragen
  Klik hier