Inspiratie uit de branche – gratis webinar Haarmodelijn

Wil jij je vakkennis up-to-date houden en graag iets doen terwijl je thuiszit, zodat je je optimaal voor kunt bereiden op de periode ná de Coronacrisis? Dan heeft FNV MOOI een leuke tip voor je. De Haarmodelijn geeft elke week een gratis webinar waarin ze verschillende technieken – die ze eerder hebben opgenomen – toelichten via live chat. Vandaag om 15.30 uur is het eerste webinar. Je kunt je nog inschrijven!

Uiteraard houdt FNV MOOI je ook zo goed mogelijk op de hoogte van alle ontwikkelingen en maatregelen rondom het Coronavirus. Naast alle berichtgeving vanuit de Rijksoverheid en het RIVM, delen we ook graag inspirerende initiatieven uit de branche met je.

Elke week gratis webinar
Als kapper kun je je in deze moeilijke tijd blijven ontwikkelen. Wekelijks worden er enkele technieken behandeld van eerdere Haarmodelijnen in een webinar van 10-15 minuten. Dit zijn interessante technieken die ook nu nog actueel zijn.

Vandaag om 15.30 uur staat het eerste webinar gepland. Dit webinar van 11 minuten staat in het teken van één van de kniptechnieken van de nieuwe Haarmodelijn voorjaar – zomer 2020 met het thema Control, gepresenteerd door Natasja Keijzer.

Je kunt je via de volgende link gratis aanmelden voor het webinar van vandaag, 31 maart 15.30 uur:
https://marketinggeneration.webinargeek.com/haarmodelijn-voorjaar-zomer-2020-live.

Eenmalig is het webinar ook te volgen via Facebook: https://www.facebook.com/events/232248271305058/.

Vandaag einde dag kun je je via de website www.haarmodelijn.nl aanmelden voor het webinar van volgende week. Zo kun je je elke week laten inspireren door mooie technieken.

Uitgebreide toolkit
Daarnaast kun je ook uitgebreid kennismaken met de nieuwe Haarmodelijn voorjaar – zomer 2020. Want net als in voorgaande seizoenen is er ook deze keer een digitale toolkit. De toolkit bestaat uit vijf modellen, elk in twee stylingvarianten. Je vindt in de toolkit vaktechnische filmpjes en omschrijvingen van de modellen en kant-en-klaar marketingmateriaal. Je bestelt de toolkit online via www.haarmodelijn.nl/tickets-bestel.

Totally in control
De kapsels uit de Haarmodelijn voorjaar – zomer 2020 vallen vooral op door de messcherpe contourlijnen, die je laat aansluiten op de gezichtsvorm van je klant. Ook typerend dit seizoen is de lange lengte van de bovenste haarlagen. Dat zorgt voor een gladde textuur en een rustig beeld, ook al heeft iemand slag of krul. Ieder trendkapsel heeft een gave twist, zoals een waanzinnige kuif, een stoere, botte pony of een andere eyecatcher.

www.haarmodelijn.nl

 • Vraag
  aan FNV MOOI?

  • Bel 030 - 23 14 221
  • Stel je vraag per e-mail
 • Word lid
  van FNV MOOI

  • Hulp & advies
  • Kortingen op producten
  • Antwoorden op al je vragen
  Klik hier