Creëer de make-uplook!

In de nieuwste editie van MOOI Lijfstijl van FNV MOOI vind je een uitgebreide reportage met de nieuwste haarlijnen en make-uptrends. MUAH Carlijn Beukers creëerde de make-up voor de nieuwste voorjaars- en zomercollectie van Hizi Hair. Speciaal voor FNV MOOI vertelt ze hoe ze de looks heeft gemaakt.

Carlijn: “Voor deze campagne hebben we gekozen voor een natuurlijke en draagbare uitstraling, met de nadruk op het behouden van de natuurlijke huidstructuur. Ik vertel je stap-voor-stap hoe je de looks creëert.”

Stap 1: Huidverzorging
“Begin met een goede huidverzorgingsroutine om de huid te hydrateren en te beschermen. Kies producten die geschikt zijn voor het huidtype. Voor een vettere huid kun je een matterende, hydraterende fluïde gebruiken, terwijl een droge of rijpere huid baat heeft bij een rijkere crème. Vergeet niet om altijd een SPF te gebruiken, zelfs op bewolkte dagen, om de huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen.”

Stap 2: Foundation
“Breng een lichte dekkende foundation aan om eventuele onvolkomenheden te egaliseren, maar zorg ervoor dat de natuurlijke textuur van de huid behouden blijft. Gebruik een foundation die past bij de huidskleur en blend deze goed met een make-upspons of kwast voor een natuurlijke finish.”

Tip van Carlijn
“Meng je winter foundation met je crème om er een getinte dagcrème van te maken.”

Stap 3: Bronzer
“Gebruik een bronzer om wat warmte en dimensie toe te voegen aan het gezicht. Breng de bronzer aan op de delen van het gezicht waar de zon van nature op valt, zoals de jukbeenderen, het voorhoofd, de neusbrug en de kin. Zorg ervoor dat je de bronzer goed blendt voor een natuurlijke uitstraling. Gebruik de bronzer ook als oogschaduw in de arcadeboog. Dat geeft diepte en een heel natuurlijk effect, vooral als je niet te veel verschillende tinten gebruikt. Het creëert een rustige uitstraling.”

Stap 4: Blush
“Voeg een vleugje blush toe aan de appels van de wangen voor een gezonde blos. Kies een kleur die past bij de huidskleur en breng deze lichtjes aan voor een subtiele uitstraling of gebruik een lipstick als crème-blush.”

Stap 5: Ogen
“Houd de ogen natuurlijk door een glans- of parel-oogschaduw te gebruiken in neutrale tinten, zoals champagne, goud of zachtroze. Breng een dunne laag mascara aan op de wimpers om ze te definiëren en te liften. Gebruik bronzer als oogschaduw in de arcadeboog.”

Stap 6: Wenkbrauwen
“Vul eventuele dunne plekken in de wenkbrauwen op met een wenkbrauwpotlood of -poeder voor een gedefinieerde maar natuurlijke look.”

Stap 7: Lippen
“Kies voor de lippen een zachte, natuurlijke tint die lijkt op de natuurlijke kleur van de lippen. Breng een lippenbalsem aan voor hydratatie en een subtiele glans.”

Tip van Carlijn
“Een hip, trendy product voor deze zomer: lip-olie!”

Stap 8: Finishing touches
“Fixeer de make-up met een lichte nevel van setting spray om ervoor te zorgen dat de look de hele dag blijft zitten.”

Kijk in vakblad MOOI Lijfstijl naar meer looks van Carlijn voor Hizi Hair!

Nog geen lid?
Ontvang jij MOOI Lijfstijl van FNV MOOI nog niet, bel dan snel met 030 – 23 14 221, zodat jij de informatie niet meer hoeft te missen! Of neem contact op via het contactformulier: https://fnvmooi.nl/contact/.

Credits: Hizi Hair. MUA: Carlijn Beukers

  • Vraag
    aan FNV MOOI?

    • Bel 030 - 23 14 221
    • Stel je vraag per e-mail
  • Word lid
    van FNV MOOI

    • Hulp & advies
    • Kortingen op producten
    • Antwoorden op al je vragen
    Klik hier