Feestelijk moment voor Mariëlle Bastiaansen: 10 jaar YellSL

In september 2013 opende Mariëlle Bastiaansen de deuren van YellSL Hairweaving. Dit jaar viert ze het 10-jarig bestaan van haar bedrijf, tegelijkertijd met haar verjaardag op 13 september!

Hoe het begon
Mariëlle: “10 jaar geleden werkte ik voor televisie. Ik zag destijds veel BN’ers met mooi natuurlijk haar. Zij droegen vaak een Hairweaving met de techniek die ik hanteer en verder heb ontwikkeld met YellSL. Ik dacht: ‘Dit wil ik óók voor consumenten mogelijk maken!’.”

Feestelijke opening
Op 13 september 2013 opende Mariëlle de deuren van YellSL. “Op het openingsfeest waren meer dan 100 mensen. Er waren veel BN’ers en veel media aanwezig, maar ik had nog maar vier klanten in mijn agenda staan…Het was een super spannende stap. Nu, 10 jaar later, hebben we een fantastisch team met 7 Hairweaving Specialisten en een eigen Yell Hair-collectie, die we verkopen aan andere kapsalons.”

Dankbaar
“Ik ben dankbaar voor het feit dat we al zo veel mensen uit het hele land, die zichzelf echt onzeker voelden, jong en oud, blij hebben kunnen maken. Daarnaast ben ik erg blij met een heel trouw en vast team om me heen. Samen gaan we in de toekomst nog veel meer mensen blij maken met mooi, natuurlijk vol haar en kappers opleiden in onze Hairweaving Specialistenopleiding zodat zij ook dit mooie vak kunnen leren.”

Leren met korting
Ben jij als kapper benieuwd of de specialisatie van Hairweaving Specialist iets voor jou is? Je leest er meer over in de nieuwste editie van MOOI Lijfstijl, die binnenkort verschijnt. Kappers krijgen bovendien korting op de opleiding, want Mariëlle Bastiaansen is voordeelpartner van FNV MOOI. Kapper-werknemers kunnen voor deze opleiding – waarvoor je je in kunt schrijven via de MOOI Academie https://fnvmooi.nl/over-fnv-mooi/producten/mooi-academie/ – ook het scholingsbudget uit de nieuwe kappers-cao 2023/24 gebruiken. Meer daarover lees je in MOOI Lijfstijl en binnenkort ook op de website www.fnvmooi.nl.

FNV MOOI feliciteert Mariëlle met haar jubileum en wenst haar veel succes met YellSL!

Credits:
Foto header – Mariëlle Bastiaansen en team:
Fotografie: Monique van den Bogaert
IG: @moniquevdbogaert.photography

Foto Mariëlle Bastiaansen:
Fotografie: Lopke fotografie

 • Vraag
  aan FNV MOOI?

  • Bel 030 - 23 14 221
  • Stel je vraag per e-mail
 • Word lid
  van FNV MOOI

  • Hulp & advies
  • Kortingen op producten
  • Antwoorden op al je vragen
  Klik hier