Geniet van de nazomer met de nieuwste MOOI Lijfstijl

FNV MOOI brengt vier keer per jaar het vakblad MOOI Lijfstijl uit. Over ruim drie weken verschijnt alweer de derde editie van dit jaar. Ook deze editie staat uiteraard weer boordevol inspiratie en kennis, die je als professional niet wilt missen! We lichten alvast een tipje van de sluier op.

De grote dag
De zomer en nazomer zijn bij uitstek de maanden waarin getrouwd wordt! Natuurlijk wil je als bruid dat je haar en make-up die dag perfect zitten. Make-up & Hair Artist Sandra van Uffelen neemt zo’n 30 tot 40 bruiden per jaar onder handen, met de mooiste resultaten. In deze editie van MOOI Lijfstijl neemt ze je mee in het proces van het boeken van de sessie tot aan de trouwdag. Ook geeft ze handige tips voor collega’s en licht ze de nieuwste trends uit.

Visagisme voor kappers
Bij visagisme denk je wellicht meteen aan visagie, maar daar brengt Dinelle Martins van Aquarela Brazilian Hair Salon in deze editie verandering in want zij is expert in de kunst van visagisme. Visagisme is het verfraaien en transformeren van het gezicht met behulp van onder meer het kapsel. Hiermee accentueer je iemands sterkste punten en stem je het imago af op de persoonlijkheid en wie die persoon in wezen is. Wil je meer weten over visagisme? Dan wil je deze editie niet missen!

Ontvang jij MOOI Lijfstijl van FNV MOOI nog niet, bel dan snel met 030 – 23 14 221, zodat jij de informatie niet meer hoeft te missen!

Credits:
Foto links:
Make-up & Hair Artist: Sandra van Uffelen
Fotograaf: Mariët Mons 

Foto midden:
Model: Suze Roos
Fotograaf: Sachavanmanen_photography
Make-up Artist: Junior Monteiro
Haar: Dinelle Martins

Foto rechts:
Rachelle Dens fotografie
Model: Suze Roos
Make-up Artist: Jacqueline Caetano
Haar: Dinelle Martins

 • Vraag
  aan FNV MOOI?

  • Bel 030 - 23 14 221
  • Stel je vraag per e-mail
 • Word lid
  van FNV MOOI

  • Hulp & advies
  • Kortingen op producten
  • Antwoorden op al je vragen
  Klik hier