Mooie haarverhalen in de nieuwste MOOI Lijfstijl

Dames- en herenkappers, kinderkappers, kappers gespecialiseerd in Europees en niet-Europees haar: het straatbeeld is gevuld met een mooie diversiteit aan allerlei soorten kapsalons en haarprofessionals. In de nieuwste editie van vakblad MOOI Lijfstijl lees je onder meer het verhaal van Tom Zinken, die als barbier zijn droom heeft waargemaakt, en het verhaal van Whitley Boerleider, die kennis heeft over alle haartypen, inclusief black hair.

Eind deze maand verschijnt de nieuwste editie van het vakblad voor professionals in de uiterlijke verzorging: MOOI Lijfstijl. Zoals je van ons gewend bent, staat ook deze uitgave vol informatie om professionals te inspireren en hun kennis te vergroten.

Barbier Tom Zinken
In het Limburgse Heerlen opende Tom Zinken in 2016 zijn Barbershop De Baard. Hier kunnen mannen terecht voor een kwalitatief kapsel, aandacht, een baardbehandeling met warm handdoekje en natuurlijk een kop koffie of een 0.0% biertje. Naast jongens- en herenkapsels verzorgt Tom ook de baarden en snorren van de mannen die zijn Barbershop bezoeken. Tom geeft in MOOI Lijfstijl handige tips, vertelt meer over de trends en waarom hij vertrouwt op het merk Gladjakkers qua styling. In deze editie maak je ook kans op een mooi product van Gladjakkers!

Tom Zinken

Black hair
Whitley Boerleider opende in 2013 haar salon Beauty & Haar Geheimen in Amsterdam. Ze weet uit eigen ervaring welke zorg Afrohaar nodig heeft. In haar salon behandelt ze alle haartypen, is ze gespecialiseerd in weaves en haarverlenging en zorgt ze ervoor dat iedereen met meer zelfvertrouwen de salon weer stralend verlaat. Whitley deelt de do’s en don’ts voor black hair en op welke manieren je black hair het beste kunt verzorgen, zowel in de salon als thuis.

Whitley Boerleider

Ben jij al lid?
Ontvang jij MOOI Lijfstijl van FNV MOOI nog niet, bel dan snel met 030 – 23 14 221, zodat jij de informatie niet meer hoeft te missen! Of neem contact op via het contactformulier: https://fnvmooi.nl/contact/.

Credits:
Linkerfoto in hoofdbeeld: Beauty & Haar Geheimen
Foto rechtsboven in hoofdbeeld + foto Tom Zinken: The Addams Loft – @theaddamsloft
Foto Whitley Boerleider: Femque Maria, @byfemque

  • Vraag
    aan FNV MOOI?

    • Bel 030 - 23 14 221
    • Stel je vraag per e-mail
  • Word lid
    van FNV MOOI

    • Hulp & advies
    • Kortingen op producten
    • Antwoorden op al je vragen
    Klik hier