Nagel- en make-uptrends voor het komende seizoen

Word jij ook zo blij van een nieuw seizoen en nieuwe trends? In vakblad MOOI Lijfstijl van FNV MOOI lees je eind februari alles over de nieuwste nagel- en make-uptrends. FNV MOOI sprak MUA Gigi Bowmer, MUAH Carlijn Beukers en nagelstylist Isa de Jong over hun visie op de komende trends.

Tips by Gigi
Gigi Bowmer is make-up artist en richt zich vooral op ambitieuze vrouwen. Ze was hoofdvisagiste Benelux voor Estée Lauder vanuit haar eigen bedrijf Beauty & Business. Nu werkt ze samen met La Biosthétique. In MOOI Lijfstijl deelt ze niet alleen haar visie op de trends voor het voorjaar, maar vertelt ze ook precies hoe je die prachtige natural glowy skin creëert en welke stappen je volgt voor het maken van een grafische dubbele eyeliner.

Gigi Bowmer

Twee looks stap-voor-stap
MUAH Carlijn Beukers van BLSH make-up & hair reist de hele wereld over en creëert de mooiste haar- en make-uplooks. Speciaal voor FNV MOOI licht ze deze editie stap-voor-stap twee haar- en make-uplooks uit: van rock chick naar glam look en een basislook voor de lente. Laat je inspireren!

make-up en haar: Carlijn Beukers

Nageltrends
Isa de Jong is sinds 1,5 jaar met haar nagelstudio Laktalk gevestigd in een pand in het centrum van Zwolle. Ze vertelt over de nieuwste trends, brancheontwikkelingen en social media. In juni organiseert Isa samen met kapster Nathalie Nobach van Nano hairstories het event Better together, waarover je alles leest in de nieuwste editie van MOOI Lijfstijl!

Isa de Jong

Wil je niets missen uit het vakblad en ben je benieuwd naar alle voordelen voor leden? Bel dan met 030 – 23 14 221, mail met info@fnvmooi.nl of vul het contactformulier in: https://fnvmooi.nl/contact/. Ben je student? Dan geniet je van een extra scherp tarief en het eerste jaar van je opleiding in de uiterlijke verzorging is je lidmaatschap zelfs gratis.

Credits:
Hoofdbeeld, linkerfoto: Laktalk

Hoofdbeeld, middelste foto: La Biosthétique Paris
Hoofdbeeld rechterfoto en foto’s onder tekst Carlijn Beukers: Fotograaf: Judith Anna Pronk, model: Lynn Nouwendijk en Stephanie van Arendonk, styling: Othie Mackenzie, sieraden: Sandrine Diodati, make-up en haar: Carlijn Beukers

Foto Gigi Bowmer: Make-up by Gigi Bowmer, fotograaf Evely Duis
Foto Isa de Jong: @framingstories

  • Vraag
    aan FNV MOOI?

    • Bel 030 - 23 14 221
    • Stel je vraag per e-mail
  • Word lid
    van FNV MOOI

    • Hulp & advies
    • Kortingen op producten
    • Antwoorden op al je vragen
    Klik hier