Nagels en make-up

Eind mei verschijnt MOOI Lijfstijl: hét vakblad voor de complete uiterlijke verzorging. Naast heel veel haarlijnen en haartrends, hebben we uiteraard nog veel meer kennis en inspiratie voor je. Ook op het gebied van nagels en make-up!

MUAH Juliette den Ouden deelt in deze sprankelende editie twee mooie looks voor de lente én zomer. Juliette: “Voor de lente ligt de nadruk op structuur in het haar. Dat kan een natuurlijke structuur zijn, gevormd, in een hair updo of zelfs als vlechtwerk. Deze zomer zijn beige blondtinten en felle kleuren populair. Textuur blijft, maar ook de zomerse beach glam lokken komen terug. Beetje glam maar toch naturel.” Laat je inspireren door MUAH Juliette!

De Zweedse nagelstyliste Ivana Prokic ziet een aantal opvallende ontwikkelingen in de nagelbranche en ook bij de consument. In haar nagelstudio Nordic Beauty in Vlimmeren, België, krijgt ze ook steeds meer mannelijke klanten. Een goede ontwikkeling vindt ze dat! Verder toont ze de mooiste nageltrends voor de lente en zomer, zodat de handen en voeten de show stelen. Ivana ontwikkelde haar eigen penselen: Nordic Art Brush. Maak ook op Facebook kans op een mooie set bestaande uit een acrylpenseel en twee gelpenselen. Houd onze pagina @FNVMOOI eind mei in de gaten om kans te maken!

Ontvang jij MOOI Lijfstijl van FNV MOOI nog niet, bel dan snel met 030 – 23 14 221, neem contact op via het contactformulier: https://fnvmooi.nl/contact/ of stuur een e-mail naar info@fnvmooi.nl, zodat jij de informatie en inspiratie niet meer hoeft te missen!

  • Vraag
    aan FNV MOOI?

    • Bel 030 - 23 14 221
    • Stel je vraag per e-mail
  • Word lid
    van FNV MOOI

    • Hulp & advies
    • Kortingen op producten
    • Antwoorden op al je vragen
    Klik hier