Nieuwe kapperscompetitie Hair Talent groot succes

De nieuwste competitie in kappersland, Hair Talent, is speciaal voor creatieve hairstylisten die hun ambities als podiumkapper of educator willen waarmaken. Hair Talent heeft maar liefst vier nieuwe talenten in de spotlights gezet. Op 28 februari stonden vijf enthousiaste Hair Talents voor een professionele vakjury om live hun presentatietalent te tonen. Vier talenten gaan door naar een intensief training- en coachingstraject dat hen moet brengen naar het podium van het grootste vaktechnische kappersevent in de Benelux: de Haarmodelijn.

Voorstel- en presentatievideo’s
De eerste aanmeldingsronde bestond uit het maken van voorstel- en presentatievideo’s. Daarna mochten de kandidaten door naar de volgende competitieronde. Ze lieten live zien wat ze konden aan de vakjury die bestond uit celebrity stylist Mari van de Ven, Esther Hopstaken, Vincent Beekhuizen en Coos Tieleman, medeorganisator van de Haarmodelijn.

Trainings- en coachingstraject bij Pivot Point
De jury vond dat de deelnemers goed samenwerkten, ook al waren ze elkaars concurrenten, en dat alle kandidaten in duidelijke bewoordingen toelichting gaven op de kapsels die ze hadden gemaakt. Na intensief beraad besloot de jury om maar liefst vier van de vijf deelnemers door te laten gaan naar de volgende ronde. Dat zijn: Ilse Wagtmans uit Roosendaal, Jinke Heslinga uit Pingjum, Sharon Westerbeek uit Steenwijk en Tamara Harinck uit Vrouwenpolder. Zij krijgen een professioneel trainings- en coachingstraject aangeboden bij opleidingsinstituut Pivot Point. Als ze dit succesvol hebben afgerond, maken zij kans om onder andere te worden ingezet bij de fotoshoot of de show van de eerstvolgende Haarmodelijn (najaar – winter 2022).

FNV MOOI wenst de vier kandidaten veel succes!

Hair Talent wordt mogelijk gemaakt door de Haarmodelijn, Marketing Generation, CT Support, Pivot Point Benelux, Pivot Point International en Ministry of Beauty.

  • Vraag
    aan FNV MOOI?

    • Bel 030 - 23 14 221
    • Stel je vraag per e-mail
  • Word lid
    van FNV MOOI

    • Hulp & advies
    • Kortingen op producten
    • Antwoorden op al je vragen
    Klik hier