Nieuwe ledenkaart 2018 voor leden van FNV MOOI

Als lid van FNV MOOI heb jij per e-mail jouw nieuwe ledenkaart voor 2018 ontvangen. De nieuwe ledenkaart wordt voortaan aan het begin van het jaar per e-mail aan je toegestuurd in plaats van een plastic ledenpas per post. Geen e-mail ontvangen, ook niet in je spambox? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via info@fnvmooi.nl of telefonisch op 030-2314221.

 

Waarom een digitale ledenkaart

 • Makkelijk op te slaan en te bewaren zodat je je lidgegevens altijd snel bij de hand hebt.
 • Minder belastend voor het milieu dan duizenden plastic ledenpassen.
 • FNV MOOI jou meer digitaal gaat informeren, dus ook over je ledenkaart.
 • En tot slot, één pas minder in de toch al met pasjes volle portemonnees, wel zo fijn!

Genoeg redenen dus om over te stappen naar een digitale ledenkaart!

 

Voordelen ledenkaart

Met de ledenkaart kun je ook in 2018 gebruik maken van MOOIe kortingen en voordelen uit het FNV MOOI Voordeelprogramma zoals kortingen op cursussen, beurzen, lesmaterialen, producten en diensten van onze voordeelpartners. Zo ontvang je o.a. korting op je bestelling bij Pivot Point, Maxcamo, Pro-Duo, Walking Trading International, Visavi en HairButlers. Ook betaal je een gereduceerd tarief bij administratiekantoor De Administratie, ontvang je gratis het boekhoudprogramma van FNV MOOI bij de cursus boekhouden, kun je in combinatie met je zorgverzekering FNV/Menzis terecht bij de Contacteczeempoli in Velp en krijg je een MOOIe korting op de Hairweavingopleiding van Marielle Bastiaansen van YellSL. Kijk voor een compleet overzicht van alle voordelen en partijen op www.fnvmooivoordeel.nl. Ook kun je met de ledenkaart gebruikmaken van het overkoepelende Ledenvoordeel FNV, kijk voor al deze voordelen op www.ledenvoordeelfnv.nl.

Daarnaast is de ledenkaart je bewijs van lidmaatschap waarmee je gebruik kunt maken van onze diensten. Bijvoorbeeld als je met ons belt of een e-mail stuurt, vragen wij je lidnummer ter controle en zodat wij je sneller kunnen vinden in ons systeem om je snel van dienst te kunnen zijn.

 

Controleer je gegevens

Op de ledenkaart lees je met welke gegevens je bij ons ingeschreven staat, controleer deze. Klopt iets niet? Neem dan contact op met onze Ledenadministratie via 030 – 231 42 21 of via info@fnvmooi.nl.

Omdat wij jou als lid meer per e-mail gaan informeren, is het belangrijk dat ook het juiste e-mailadres van jou staat genoteerd. Als je e-mailadres wijzigt, horen wij het dan ook graag.

Wij hopen dat je veel profijt en plezier zult hebben van onze diensten en alle MOOIe voordelen uit het Voordeelprogramma!

 

 • Vraag
  aan FNV MOOI?

  • Bel 030 - 23 14 221
  • Stel je vraag per e-mail
 • Word lid
  van FNV MOOI

  • Hulp & advies
  • Kortingen op producten
  • Antwoorden op al je vragen
  Klik hier