Nieuwe trendcollectie Pivot Point: Revive

Yes, februari is goed gestart met deze nieuwe, inspirerende collectie van Pivot Point! De trendcollectie draagt de naam ‘Revive’, wat ‘herleven’ betekent in het Nederlands. Benieuwd naar de inspiratie achter deze collectie? Lees snel verder!

Pivot Point vertelt: Revive is een liefdesbrief aan onszelf en de wereld om ons heen. In een tijd van grote politieke verdeeldheid en verschillende meningen, erkennen we meer dan ooit de behoefte aan empathie en mededogen.

De zoektocht naar persoonlijk evenwicht en nieuwe ervaringen weerspiegelt in gezonde eettrends en een nieuwe focus op positiviteit. We zien heimwee naar de goede oude tijd. Prachtig verpakte zeep en shampoo, opnieuw uitgebrachte Disney-films, lokale bieren en vintage patronen in onze kleding en meubels. Consumenten willen emoties en verbinding.

In de mode vertaalt dit zich in hernieuwde interesse in folklore, uitgedrukt in kleuren en kledingontwerpen. Beleef oude tijden opnieuw, maar vernieuwd met nieuwe vormen van kunst. Traditioneel, maar opgefrist voor de toekomst. Levendige kleuren doen historische prints en ontwerpen herleven en geven ons begrip van het verleden meer diepte, terwijl we het nu interpreteren.

De trendcollectie toont veel afwisseling tussen korte en lange kapsels, natuurlijke vallingen en volume. Ook zien we natuurlijke tinten zoals blond, bruin en koper de revue passeren. In de trendeditie van MOOI Lijfstijl die in mei verschijnt, lees je meer over de technieken en kapsels.

 

Pivot point model Pivot point model Pivot point model Pivot point model

 

Wat vind jij: is deze collectie een mooie inspiratiebron voor jou in de salon?

Meer weten over Pivot Point? Check de website www.pivotpoint.be. Wist je dat Pivot Point Voordeelpartner is van FNV MOOI? Check hier hoe jij als lid profiteert van onze samenwerking: https://fnvmooi.nl/voordeel_partners/pivot-point-nederland/

[Credit: Pivot Point International]

  • Vraag
    aan FNV MOOI?

    • Bel 030 - 23 14 221
    • Stel je vraag per e-mail
  • Word lid
    van FNV MOOI

    • Hulp & advies
    • Kortingen op producten
    • Antwoorden op al je vragen
    Klik hier