Seminar: Likdoorn of wrat?

Zaterdag 7 maart vindt in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein het Seminar ‘Likdoorn of wrat’ plaats. Het programma is door ProCERT geaccrediteerd met 6 punten en valt onder het domein ‘voetzorg’.

Het is je als pedicure misschien wel eens overkomen: je behandelt een likdoorn en tijdens het snijden van het eelt begin je te twijfelen. Is het misschien toch een wrat? Soms is het heel moeilijk om het verschil te ontdekken. Tijdens het seminar op 7 maart proberen verschillende deskundigen antwoord te geven op alle vragen over likdoorns en wratten. Er wordt aandacht besteed aan het diagnose stellen: wrat of likdoorn. De verschillende soorten likdoorns en wratten komen uitgebreid aan bod. De behandeling die een pedicure kan doen, of juist niet mag doen, wordt besproken. En als de behandeling niet werkt, wat kan er dan nog meer gedaan worden? Cryotherapie is een mogelijkheid, maar ook wordt door een chirurg de wrat of likdoorn wel eens weggesneden.

Sprekers
Tijdens het seminar komen er bekende sprekers aan het woord. Dr. Johan Toonstra legt uit wat wratten zijn en welke variaties er aan de voeten kunnen voorkomen. Lotte Haverkorn gaat in op huidaandoeningen met voorbeelden uit de praktijk. Het onderwerp ‘behandelmogelijkheden voor likdoorns’, neemt Chantal van Leeuwen op zich. Barbara Kestle geeft uitleg over cryotherapiebehandeling bij wratten en Sepp Mortelmans legt de oorzaken en behandelingen van drukplekken uit. Het geheel wordt afgesloten met de lezing ‘wie kan er nu het beste wat behandelen, de huisarts en/of chirurg’, door huisarts Pim Achterberg.

Boek je ticket hier: https://ticketevent.nl/nl/home/asws.

  • Vraag
    aan FNV MOOI?

    • Bel 030 - 23 14 221
    • Stel je vraag per e-mail
  • Word lid
    van FNV MOOI

    • Hulp & advies
    • Kortingen op producten
    • Antwoorden op al je vragen
    Klik hier