The Hair X-perience: ben jij er ook bij?

Op zondag 11 en maandag 12 juni staat Evenementenhal Gorinchem weer in het teken van haar, trends en noviteiten tijdens The Hair X-perience. Het wervelende programma met sprekers en masterclasses wordt continu aangevuld en bevat namen zoals Mari van de Ven en Juliette den Ouden, allebei voordeelpartners van FNV MOOI. Natuurlijk is ook FNV MOOI aanwezig met een stand (D30) voor al je vragen en voor het geven van informatie en advies rondom werk en inkomen. Kom jij ook?

Juliette den Ouden: masterclass en look & learn
Tijdens de komende editie van het kappersevent The Hair X-perience geeft internationaal hair & make-up artist en Global Advocate voor Authenthic Beauty Concept Juliette den Ouden op zondag 11 juni een masterclass en een sessie in het Look & Learn Theater. Juliette won onlangs de One Shot International Haircut of the Year-prijs met getextureerd haar. Laat je inspireren!

Masterclass Mari van de Ven
Op maandag 12 juni geeft Mari van de Ven een masterclass. Mari laat een volledige metamorfose van begin tot eind zien. Hij start met een stukje klantbeleving in de salon, vervolgens behandelt hij het kleurproces aan de hand van de laatste trends, knipt hij een nieuwe look en maakt hij de metamorfose compleet met een make-uplook die past bij de laatste trends. Als finishing touch creëert hij een moderne avant-garde look uit zijn nieuwste lookbook.

Festival Challenge en prijzenpot van € 1.500,-
The Hair X-perience organiseert dit jaar ook de Festival Challenge. Bij deze wedstrijd gaat de winnaar naar huis met € 1.500,- aan kappers- en stylingproducten, gesponsord door Superstore for Hair. Ben jij de festival up do hairstylist van 2023? Schrijf je dan vóór 15 mei in via https://www.hair-xperience.nl/bezoekers/festival-challenge-2023/ en stuur je beste foto’s van festivalhaar mee. De jury, die onder meer bestaat uit Bert de Zeeuw en Esmie Post, selecteert de beste 20 kapsels. Deze genomineerden nemen op The Hair X-perience hun eigen model mee, zorgen zelf voor eventuele styling qua kleding en make-up en hebben anderhalf uur de tijd om de beste look neer te zetten.

BaBylissPRO Barber Battle
BaBylissPRO organiseert op beide beursdagen de ‘Barber Battle’. Het doel van de Barber Battle is om de barberscene bijeen te brengen en barbers te inspireren. De wedstrijden zijn voor iedereen toegankelijk, ook als je niet met de producten van het merk werkt. Ook voor deze wedstrijd kun je je inschrijven via https://www.hair-xperience.nl/bezoekers/barber-battle/.

Benieuwd naar het volledige programma met alle sprekers en activiteiten? Kijk dan op www.hair-xperience.nl.

Een ticket voor The Hair X-perience kost € 25,-. Als lid van FNV MOOI kun je met € 7,50 korting naar de beurs. Stuur daarvoor een e-mail met je naam, adres en lidmaatschapsnummer naar info@fnvmooi.nl. Je ontvangt dan een unieke kortingscode waarmee jij jouw kaartje kunt bestellen.

 • Vraag
  aan FNV MOOI?

  • Bel 030 - 23 14 221
  • Stel je vraag per e-mail
 • Word lid
  van FNV MOOI

  • Hulp & advies
  • Kortingen op producten
  • Antwoorden op al je vragen
  Klik hier